Friday, 13 April 2012

Het kiezen van een keuken kast Design

De keuken is de plaats waar je zal vaak de uitgaven veel tijd inch Het is echt een van die gebieden van uw huis dat u kunt gebruiken om echt even weg van alles krijgen, of om er gewoon te ontspannen met een kopje thee, of voor een diner koken voor een grote bijeenkomst, of gewoon om een ​​maaltijd te bereiden voor twee. Echter, net als de meeste huizen dezer dagen, uw keuken is waarschijnlijk niet al te expansief, en een keuken die rommelig is niet bevorderlijk voor de rust die je zoekt. Maar met een beetje inspanning, samen met een aantal nieuwe keukenkast ontwerpen, kan dit probleem worden overwonnen, en in de koop zal lijken alsof uw keuken heeft een complete makeover.
Het beste deel over keukenkast ontwerpen is dat je zo'n grote verscheidenheid van hen deze dagen dat het bijna onmogelijk is niet het vinden van een voor zowel uw smaak en eisen dat nodig achten.
Hier zijn een paar tips over het kiezen van een keukenkast ontwerp voor uw huis:
Waarom niet gaan voor Stock kabinetten?
Als u behoefte aan wat extra opslagruimte in uw keuken en u bent niet bijzonder bezorgd over de nieuwe opslag-eenheden die overeenkomen met de meubels die je al hebt, kun je gaan voor wat wordt genoemd kasten als 'voorraad'. Dit zijn gestandaardiseerde opslag units met vooraf ingestelde afmetingen, en zijn perfect als alleen maar iets wilt simpel en snel. Het nadeel is dat ze niet al te veel variatie in hun ontwerpen, en dus mag u niet in staat zijn om iets dat soort mix met uw bestaande keukenkastjes te vinden.
Keukenkastjes komen in verschillende houtsoorten
Ja, inderdaad, keuken kasten zijn leverbaar in een breed scala van houtsoorten zoals berk, els, populier, Hickory, Kersen, Grenen, Esdoorn en Eik. Het bos dat de beste in aanmerking komen voor keukenkasten zijn Maple, Birch, en Cherry, hoewel de bossen die minder kostbaar, zoals Populier en Alder heel goed keukenkast ontwerpen te maken als zij daar een glazen afwerking, die een stijlvolle ambiance zal lenen uw keuken. Echter, als je kasten die zijn lang te dragen, wil dan eik of Hickory zou een betere keuze zijn. En, als je jonge kinderen hebt, dan is het raadzaam niet te kiezen voor Pine vanwege de neiging van krijgen bekrast of gemakkelijk deuken, omdat het hout is zacht.
Het combineren van verschillende houtsoorten voor het ontwerpen Keuken Kasten
Veel van de keuken van vandaag kasten zijn meestal gemaakt door het combineren van een aantal van de hierboven genoemde bossen langs met het hebben van multiplex of spaanplaat gebruikt in de bouw. In het geval dat u wilt dat uw keuken kasten worden gemaakt van massief hout, dan zullen deze worden duurder, in het algemeen. De meeste mensen hebben de neiging te gaan in voor zowel multiplex of massief hout keukenkasten, die worden geacht te zijn dikker en sterker vergeleken met die gebouwd met spaanplaat, maar er is minder kans op deze groeiende.
Het kiezen van een kleur voor je Kitchen Cabinet Design
Er zijn letterlijk eindeloos kleuren om uit te kiezen voor uw keuken kast ontwerp. Dan ga voor een all teak of grenen hout-look, mensen deze dagen kiezen om kleuren te mengen. Terwijl enkele gekleurde keukenkasten zijn geen slecht idee, echter, door het mengen van mauve en geel, voor u bijvoorbeeld direct te bereiken op een koele en warme sfeer in de keuken.
Het kiezen van een stijl voor uw Kitchen Cabinet Design
Keukenkast deuren zijn er in drie soorten stijlen: verhoogd paneel; verzonken paneel; of plaat. En, afgezien van de deur stijl, zijn er verschillende stijlen in de keuken kast ontwerpen die u kunt kiezen. Enkele van de meest populaire keukenkast stijlen die worden gebruikt deze dagen zijn: Eigentijds, Shaker, Country, of Traditioneel. Een andere zeer populaire 'look' mensen gaan voor deze dagen is een stap terug in de tijd en het creëren van een oud-wereldse look. Deze look past bijzonder goed met een keuken die groter in omvang, zoals dit ontwerp in de keuken kasten zijn meestal gemaakt van stevig hout, met een veel gebruikt glas en met tal van functies, zoals open sleuven bordenrekken. Deze oud-wereldse kijkje in de keukenkast maakt niet alleen uw keuken zich gerust voelen en knus, maar ook zullen je stimuleren om vele uren te besteden aan gastronomische meesterwerken aan uw familie en vrienden verrassen met!

No comments:

Post a Comment