Thursday, 19 April 2012

Stijltangen voor Mannen

Het is een bekend feit dat mannen in haarverzorging serieus nu veel meer in vergelijking met enkele decennia geleden. Krijgen van het juiste kapsel is ook heel belangrijk. Die mannen die krullend haar wil om ze te maken met behulp van een rechte stijltang omdat het steeds meer eenvoudig te beheren. Bovendien zijn sommige van hen zijn meer geïnteresseerd om ze rechtstreeks naar het kapsel van hun favoriete Hollywood-filmster te krijgen. Stijltangen voor mannen onder verschillende merknamen op de markt beschikbaar die u zal helpen om zich te ontdoen van uw krullend haar.
Flat IJzer als Hair Straighteners
Dit is de meest populaire stijltang onder de mensen. Stijltangen met een verscheidenheid van de plaat zijn verkrijgbaar in de markt die kunnen uitkomen verschillende texturen van de mannen haar. Ze zijn geschikt voor zowel dikke als fijn haar van iedere lengte. De steiltang met plaat maten zo klein als 1,1 cm is ideaal voor kort haar, dat is fijn om de normale structuur. Aangezien de grootte van de plaat is klein, het is zeer licht in gewicht en gemakkelijk te gebruiken. Voor degenen die hebben een dikke, grof en krullend haar, middelgrote platen zijn een betere inzet. In dit geval, de lengte van de plaat is ongeveer 2,4 cm. Vanwege het grotere plaatje omvang, kan de taak van steil haar een beetje sneller worden gedaan. Zelfs draadloze stijltangen beschikbaar zijn die zijn handig om mee te nemen en een snelle styling te geven. Was het haar en kam het goed door voordat u de steiltang te gebruiken. De impact van stijltang is heel intens op het haar, zodat het meer schadelijke effect op het haar heeft. In vochtige weersomstandigheden, de rechtgetrokken haar neiging om kroezen te krijgen.
Haarproducten zoals Hair Straighteners
Er zijn twee soorten van haar producten die worden gebruikt voor het rechtmaken van haar - vette en niet-vette. Sommige van de olieachtige producten zijn op basis van petroleum en de andere zijn op basis van siliconen crèmes. Je hoeft alleen het product toe te passen op je natte haar en kam het goed te maken rechtdoor. De olie coating op het haar zal helpen om het haar recht te houden. Het werkt goed op alle soorten haar. Het heeft geen schadelijk effect op het haar en zal niet veel kosten. Echter, de vette effect maakt het haar vies. De rechte effect op het haar zal blijven zolang je niet uitwassen van het product. Na elke wasbeurt moet je opnieuw toe te passen. Het belangrijkste ingrediënt van een niet-vette product is polymeer die het haar stijf houdt. Het werkt op een bijna vergelijkbare wijze als de vette product. Het vereist vaardige handen voor de toepassing ervan. Dus je kan hebben om de hulp van een kapper te nemen om deze toe te passen. Het nadeel van zowel het haar producten is dat ze niet om het haar zijn natuurlijke uitstraling.
Blow droger Hair Straighteners
U moet zijn opgevallen dat als je haar nat is dat het recht ligt en het opkrult als het begint te drogen. Dit gebeurt omdat een binding tussen het water en de aanwezige eiwitten in het haar helpt om het haar recht te houden. Dus als je droog je haar met een föhn, dan zul je in staat zijn om het haar recht te houden voor een langere periode. Het werkingsprincipe van de föhn is in dit geval hetzelfde als het strijken van kleding. Houd een gedeelte van uw haar steil met behulp van een kam of borstel en dan beginnen te blazen drogen. Herhaal dit proces tot je onder al het haar. Het geeft een natuurlijk effect op het haar. Dit gebeurt het best door een kapper in plaats van het zelf te doen. Dit proces is niet van plan om het gewenste effect geven als je haar te krullen. Het veroorzaakt ook enkele schade aan het haar.
Al deze stijltangen voor mannen zijn niet erg duur en zijn in staat waardoor je het kapsel van uw keuze in slechts een paar minuten. Echter, een woord van voorzichtigheid - kan overmatig gebruik van stijltangen ook leiden tot haaruitval, dus niet teveel een van hen.

No comments:

Post a Comment