Tuesday, 24 April 2012

Mini Laptop Sleeves: Hoe maak je een Laptop Sleeve Zorg

Eigenaar van de beste laptop is een droom van elke gadget freak. U besteedt veel tijd aan het onderzoeken om de beste laptop kopen, en vervolgens breng een enorme hoeveelheid geld om het te kopen. Zodra jij bent de eigenaar, je wereld is deze mini-laptop en je draag het overal mee naar toe. Dus dit spreekt vanzelf, dat je nodig hebt om te zorgen voor uw speciale gadget. Nee nee, ik praat niet over het installeren van een anti-virus voor het beveiligen van gegevens op uw laptop, ik heb het over de behandeling zorg, zodat het niet beschadigd is. Laat ons leren hoe je een laptop hoes te maken. U kunt uw creativiteit verkennen en hebben mini-laptop sleeves om uw stijl aan te passen.
Hoe maak je een Laptop Sleeve Cover
Voordat we gaan, hier zijn een paar tips voor het kiezen van de stof voor mini-laptop mouwen. ; U kunt kopen stoffen zoals katoen, kousen, denim, leer, regzine, nylon, etc.; kousen doek is meer geschikt voor vrouwen laptop mouwen. Ook stof met bloemenprints, kleurrijke strepen en stippen worden bij voorkeur gebruikt voor vrouwen laptop mouwen. ; Mannen kunnen kiezen voor leer, nylon of regzine stof. Maar zorg ervoor dat de huls leer is niet te hard, want dat kan een probleem veroorzaken tijdens het naaien het in een stijlvolle laptop geval. ; U kunt een effen stof en doe wat schilderen over het door jezelf. ; Als je een dempend weefsel van de binnenzijde, zal dat een extra veiligheidsvoorziening om uw laptop hoes toe te voegen. Gewatteerde laptophoes bewijst echt nuttig in het geval het daalt, terwijl de laptop binnen is. ; Dingen die je nodig hebt voor het maken van de mini laptop mouwen:; Fabric; Padding weefsel; schaar; draad; meetlint, naaimachine naald; decoratieve items zoals knoppen, kralen, veters, etc.; Laten we komen tot de werkelijke procedure van het maken van een laptop sleeve.
Stap 1: Bepaal de grootte van uw laptop. Meet de breedte en hoogte van uw laptop. Neem een ​​stof die is 2 centimeter meer dan elke dimensie. Deze extra stof nuttig zal zijn voor het naaien / naaien fouten, indien aanwezig en voor de eenvoudige beweging van de laptop in en uit de mouw. Net als voor 17 inch laptop sleeves, 1 yard van 45 centimeter breed doek is voldoende. Maar vergeet niet, de bus mag niet te groot zijn, maar moet een perfecte pasvorm zijn om op te treden als de veiligheid te dekken.
Stap 2: Als u een dikke voering gebruikt, neem nog een centimeter van de stof.
Stap 3: Naai de buitenste laag en de demping stof aan elkaar. Plaats de demping stof over de binnenkant van het deksel stof. Ook tack de vulling goed met een paar steekjes van boven naar beneden te maken op hun plaats blijven. Deze stap overslaan als je geen demping materiaal gebruikt.
Stap 4: Spice up de stof met veters, kralen, pleister werk of knoppen. Deze stap overslaan als u niet wilt versieren.
Stap 5: Vouw de stof in het midden zodat de rechterkant gaat naar binnen. Naai het met de hulp van een naaimachine. Stik het verstandig hoogte, zodat het gevouwen deel vormt de basis en een zijde is open gehouden voor de laptop te verplaatsen in en uit.
Stap 6: Draai de stof naar de goede kant te hebben.
Stap 7: Je kan gaan voor een rits of een klittenband als sluiting voor uw mouw. U kunt koppelen decoratieve koorden, oude tas riem of kleine handgrepen gemaakt van dezelfde stof om uw laptop sleeve vast te houden.
Stap 8: Je kunt ook laptop tassen en sleeves combo: Neem de resterende stof en naai het van de innerlijke kant om zakken te maken. Neem een ​​ander rechthoekig stuk stof aan en bevestig de drie grenzen aan je mouw aan een buitenste zak te creëren. Zorg ervoor dat de zak opent naar de opening van je mouw. U kunt zakken rekening houdend met de omvang van de laptop lader kabel, memory sticks, andere laptop accessoires, pennen, persoonlijke documenten en andere bijlagen van de laptop. Bevestig een riem om de open einden. U kunt ook twee riemen aan weerszijden van de opening te geven een aktetas voelen.
Volg de bovenstaande procedure van hoe je een laptop hoes te maken. Gebruik maken van de stof en embellishments naar eigen smaak, genieten van het maken van mini-laptop mouwen. Maak je klaar om die geweldige stukje technologie in een aantrekkelijke laptop hoes pronken jouw unieke stijl mee te nemen.

No comments:

Post a Comment