Sunday, 8 April 2012

Originele Geloften van het Huwelijk

Een bruiloft is een symbool van de liefde en de toezegging dat twee mensen met elkaar te delen. Het bindt de twee mensen samen in een relatie, dat vraagt ​​om acceptatie, begrip, vertrouwen en een onsterfelijke liefde voor elkaar. Een bruiloft gelofte symboliseert een eeuwige belofte, dat de band tussen de twee mensen beveiligt, in het huwelijk. De traditie van huwelijksgeloften dateert uit de tijd toen het huwelijk was niet alleen een verbintenis tussen twee mensen, maar een verbintenis tussen een dorp en een persoon. Originele huwelijksgeloften is een geweldige manier om je gevoelens te doen toekomen en gevoelens naar je geliefde, in woorden die zijn vastgesteld geschreven door jou.
Hoe originele Wedding Schrijf Geloften
Het schrijven van originele huwelijksgeloften moet worden beschouwd als een essentieel onderdeel van de bruiloft preparaten. Als u niet de creatieve soorten, mag u niet in staat zijn om in de pen vaststelling van de exacte gevoelens, die u wilt overbrengen en het zou kunnen krijgen nogal verwarrend fancily. Maar vergeet niet, het is wat je over te brengen en niet hoe je over te brengen, dat telt. Uw bruiloft gelofte hoeft niet een gedicht of een rijmschema, kan het eenvoudig en toch ontroerend. Het moet kunnen reflecteren hoe je je voelt over je te-echtgenoot en alles wat je zou doen om hem te houden / haar gelukkig. Hier zijn een paar punten die u zullen helpen pen neer originele huwelijksgeloften.
Start het schrijven van de huwelijksgeloften individueel en dan kun je ook werken met je to-be-echtgenoot om een ​​aantal van de geloften te schrijven. ; De eerste stap in het schrijven van een originele bruiloft gelofte is, om uw relatie met uw to-be-echtgenoot een goede gedachte te geven. Noteer alle bijzondere dingen die je zou samen hebben gedaan, de momenten en gebaren dat maakte u beiden zich speciaal voelen. ; Noteer alles wat u graag over uw to-be-echtgenoot of zijn / haar kwaliteiten die je leuk vindt. ; Maak een lijst van bijvoeglijke naamwoorden die je relatie beschrijft met hem / haar. ; Met behulp van deze adjectieven, pen neer rond de vijf punten die je gevoelens te werken naar uw to-be-echtgenoot en uw relatie. ; Voeg een paar regels over de aard van de toekomstige zie je met hem / haar en alles wat je graag zou willen doen voor hem / haar. ; U kunt ook ingaan op de betekenis van uw to-be-echtgenoot in uw leven en waarom je koos hem / haar om je hele leven doorbrengen. ; Zodra u klaar bent met de bovenstaande punten, maak een lijst van de beloften die u wilt maken. Voor dit doel kan je ofwel wijzigen of te personaliseren sommige van de traditionele huwelijksgeloften. ; De volgende stap zou zijn om het uitlezen van de originele huwelijksgeloften die je hebt neergeschreven om je te-echtgenoot. Bespreken wat u graag over elkaars originele huwelijksgeloften en als je zou willen toevoegen of bepaalde dingen te bewerken. ; Ook beslissen of u wilt het uitlezen van de originele huwelijksgeloften zelf of zou de bruiloft officiant om ze te lezen uit als. ; U kunt ook praten over de huwelijksgeloften met een familielid of een vertrouwde vriend en het gebruik van hun suggesties voor een aantal verbeteringen te maken in de huwelijksgeloften. U kunt ook doen als u wilt uw to-be-echtgenoot verrassen met uw originele huwelijksgeloften op de trouwdag. ; De belangrijkste stap zou zijn om de praktijk van de levering van de originele huwelijksgeloften, zodat u zeker bent over het overdragen van hen, op de grote dag! , Uw originele huwelijksgeloften zal uniek en exclusief voor uw relatie en wat een betere manier om een ​​nieuw leven te beginnen met je geliefde. Zorg ervoor dat alles wat je wilt overbrengen, toe te voegen aan hem / haar omdat je nooit weet wanneer weer zal je een betere gelegenheid om dat te doen vinden.

No comments:

Post a Comment