Tuesday, 17 April 2012

Stijltangen voor krullend haar

Als dit goed wordt onderhouden, kunnen krullend haar erg mooi en charismatisch. Kan echter droogte en gebrek aan vocht gemakkelijk deze vorm van haaruitval broos en pluizig. Een haar stijltang is de ultieme haaraccessoire, voor zowel mannen en vrouwen, die willen ontdoen van droog en pluizig krullend haar. Stijltangen volledig kan transformeren de levenloze krullen glad steil haar.
Soorten Hair Straighteners
Er zijn verschillende soorten stijltangen, hoewel de meest gebruikte zijn een soort van plat ijzer, bekend als een haar strijkijzer. Laten we een kijkje nemen op enkele van de meest gebruikte stijltangen voor krullend haar.
Haar ijzer; Hair strijkijzers, of strijkijzers, eigenlijk zijn er in drie soorten - krultangen, rechttrekken strijkijzers, en krimpen strijkijzers. Krultangen worden gebruikt voor het maken van golven en krullen, terwijl rechttrekken die worden gebruikt voor precies het tegenovergestelde reden. Krimpen ijzers, aan de andere kant, worden gebruikt voor het maken van plooien. De strijkijzers gebruikt voor het verwijderen krullen zich beroepen op de toepassing van warmte. Voor het richten van een gedeelte van het haar, het moet worden geplaatst tussen de twee ijzeren platen van de stijltang en dan warmte wordt toegepast om het haar. Toepassing van warmte breekt de waterstofbruggen van het haar cortex dat de krullen te creëren. Toch kunnen deze waterstofbruggen weer hervorming, eens het haar in contact komt met water of vocht. Daarom is het slechts een tijdelijke oplossing voor het probleem van krullend haar.
De platen van stijltang zijn meestal gemaakt van aluminium met een keramische coating. Keramische stijltang Straighteners zijn een van de beste stijltangen voor krullend haar. Zij maken gebruik van keramische ionen samen met infraroodtechnologie om haar recht. Deze stijltang is ideaal voor een matige tot extreme krullen. Het kan echter niet zorgen voor een permanente en duurzame oplossing, als haar krullen zal terugkeren na een wasbeurt. Overmatig gebruik van deze stijltangen kan haar schade als gevolg van de toepassing van warmte, die is echter onvermijdelijk. De goedkopere strijkijzers hebben meer kans op schade aan haar, als de slechte kwaliteit coating aangebracht op de aluminium platen gemakkelijk verdwijnt en brengt grote mechanische schade zoals haarbreuk, uitdunnen van het haar, enz.
Chemische Hair Straightener; Chemische stijltangen in principe gebruik van bepaalde chemicaliën, zoals natriumhydroxide en guanidine hydroxide voor haar ontkrullen. Deze chemicaliën kunnen breken haren krullen gemakkelijk en zeer snel. Je hoeft alleen toe te passen op haar en kam voorzichtig en je krullend haar zal transformeren naar glad en steil haar. Het belangrijkste voordeel van chemische stijltangen ten opzichte van andere soorten is dat de toepassing ervan eenvoudig is en minder tijdrovend in vergelijking met hun tegenhangers. Dit stelt hen een plaats tussen de goede stijltangen voor krullend haar. Echter, het belangrijkste nadeel is dat sommige chemicaliën kan leiden tot uitdroging van de hoofdhuid en oog-of huidirritatie. Daarom is het erg belangrijk om de nodige voorzorgsmaatregelen te volgen, terwijl het gebruik van chemische stijltangen.
Thermische Reconditioneren; Thermische reconditioneren is een nieuwe technologie die is gebaseerd op de toepassing van warmte naar stylt. Het biedt een duurzame oplossing voor het probleem van krullend haar en is een van de beste stijltangen voor dik krullend haar. Bij thermische reconditionering, is een maïszetmeel chemische aangebracht op het haar, waarna een ijzeren tang wordt gebruikt voor het toepassen van warmte op de haarlokken. Het resultaat van thermische reconditioneren kan duren tot 6 maanden. Maar het haar steil sessie kan meerdere uren nodig.
Hoewel de verschillende soorten stijltangen voor krullend haar kan helpen om je de gewenste kapsel, overmatig gebruik kan grote schade veroorzaken aan de haarstrengen over een periode van tijd. Bijvoorbeeld, kan overmatig gebruik van warmte resulteert in dunner worden van haar as, waardoor ze broos en gevoelig voor breuk. Haar splitst kan ook worden vaak als gevolg van oververhitting van haarlokken. Daarom is matigheid nodig is, terwijl je haar ontkrullen. Goede haarverzorging is ook belangrijk om de schade veroorzaakt door het proces van het haar steil te repareren.

No comments:

Post a Comment