Saturday, 7 April 2012

Keuken opslag Tips: Hoe om Uw Keuken te organiseren

Met de snelle en hectische leven dat we leiden vandaag de dag, met een goed georganiseerde keuken van essentieel belang is om rommel te vermijden. Om uw leven en huis soepel verlopen, zal het goed zijn wat je waard bent gericht op het organiseren van uw keuken opslag goed. Hieronder zijn een paar keuken opslag tips die u zullen helpen om uw keuken georganiseerd.
Keuken-opslag Tip # 1 - How To Your Pantry organiseren
Hebt u ten minste een fair-sized pantry met het oog op levensmiddel te organiseren. Niet alleen blijven opstapelen in de blikken, moet de pantry worden georganiseerd op een zodanige wijze, zodat het vinden van dingen is makkelijk wanneer u ze nodig hebben en ook om zich onmiddellijk bewust wanneer u een laag op een levensmiddel.
Een van de beste manieren om het organiseren van uw pantry is de ruimte al naar gelang het soort voedsel, zoals het verdelen: snacks; kruiderijen; peulvruchten, gedroogd voedsel; vleesconserven, jams; zoetstoffen - kunstmatige zoetstoffen, melasse, honing, suiker, granen, pasta ; ingeblikt fruit, ingeblikte groenten. In feite controleren hoe supermarkten hun opslagruimte te ordenen door elk type van voedsel en repliceren hetzelfde idee in je voorraadkast. Ook plaatst u de nieuwste items op de achterkant waardoor het indrukken van de oudere food items naar voren. U kunt dit plaats rechthoekige stappen die de items kunnen worden opgeslagen, zodat op verschillende hoogtes, dat zelfs de dingen die aan de achterzijde zichtbaar is.
Keuken-opslag Tip # 2 - Hoe om uw keuken Kasten Organiseren
Een van de basisprincipes van de keuken opslag organisatie die iedereen het erover eens over, is het organiseren van de keuken opbergkasten. Items die regelmatig worden gebruikt, kunnen worden bewaard in bovenkasten boven het aanrecht of eiland. Dit is waar gebruiksvoorwerpen, gerechten, of potten die u wilt dicht bij de hand moeten worden gehouden. Grotere en zwaardere voorwerpen moeten worden bewaard in de lagere kasten. Als een gebruiksvoorwerp gebeurt als zeer zwaar, wilt u wellicht een aparte balie voor te hebben.
Vrijstaande keukenkasten zijn geweldig als je extra opslagruimte nodig hebben. Meestal gemaakt van mooie materialen zoals mahonie, eiken en kersenhout, keuken opslag kasten zijn niet alleen praktisch, maar zijn decoratief ook. Ze kunnen geplaatst worden plat tegen de muur en zijn discreet en klein genoeg om te worden gemonteerd in een deel van de keuken.
Keuken-opslag Tip # 3 - How To uw keukengerei Organiseren
Deze dagen, kookgerei komen in aantrekkelijke kleuren en designs, vandaar dat hoeven ze niet te worden weggestopt in lades. Naast het feit dat de functionele, kunt u ze gebruiken om een ​​fashion statement te maken of om het interieur thema van uw keuken toe te voegen. Je zou kunnen plaats ze vlak naast de kachel in een aantrekkelijke opslag bakken of een maximumtermijn gaas muur in uw keuken en hang ze op, zodat ze worden tentoongesteld.
Keuken-opslag Tip # 3 - How To Your Servies organiseren
Natuurlijk, de gerechten die u gebruikt van dag tot dag zijn meestal bewaard in de keuken opbergkasten, maar als u prachtig porselein of platen zijn ontworpen, kun je ze opslaan in glas kasten, zodat ze op het display.
Als je houd ze in uw keuken kasten, ervoor te zorgen dat ze niet menigte hen samen. Net als punten moeten worden opgeslagen met als items. Bijvoorbeeld, moeten alle de glazen worden bewaard in een kast, terwijl al je bekers moet worden bewaard op een andere plank. U moet gebruik maken van een brede lade om uw zilverwerk, die u moet in staat zijn om gemakkelijk te bereiken vanuit uw kachel of tegen te gaan slaan.
Keuken-opslag Tip # 4 - How To Your huishoudelijk Organiseren
Houd de keuken apparaten die je slechts af en toe gebruik in die moeilijk te bereiken plaatsen, die u helpt om ze uit de weg, waardoor de rommel in uw keuken, plus een goed gebruik maken van deze ruimtes. Een goede tip over apparaten is niet overboord te gaan over het kopen te veel van hen in de eerste plaats.
Je kunt zo grillig of traditionele als je wilt bij het organiseren van uw keuken. Bewaar uw zilverwerk of porselein in het zicht, als dat is wat je wilt. Of je zou kunnen houden hen allen wegnam uit het zicht. Er zijn eigenlijk geen regels, alleen uw keuken te organiseren volgens uw gevoel voor stijl en gemak.

No comments:

Post a Comment