Wednesday 4 April 2012

Country Style Decorating Ideas

Landelijke stijl portretteert een rustiek en romantisch dorp leven en dit is de reden dat mensen meer aangetrokken tot de landelijke stijl van decoratie. Landelijke stijl decoreren ideeën zijn nu meer savvy en verfijnde, samen met het comfort niveau dat zij bieden na een hectische dag. Het land stijl decoreren ideeën worden sterk beïnvloed door de verschillende culturen van Frankrijk, Zweden, Engeland en Amerika. De meeste van de Franse landelijke stijl decoreren ideeën komen uit de zuidelijke regio van de Provence. Niet alleen is het interieur versierd met Franse stijl meubels, maar het is meestal geparfumeerd met de geur van lavendel. Het Engels landelijke stijl decoreren ideeën zijn zeer verschillend van die van de Franse decoreren ideeën. Landelijke stijl decoratie is een unieke stijl van home decor, die een comfortabele en gezellige uitstraling voegt. Landelijke stijl decoreren ideeën veel gebruik van natuurlijke kleuren en texturen.
Country Style Home Decorating Ideas; Country style home decoratie voegt eenvoud om de totale interieur. Landelijke stijl meubilair is meestal gemaakt van boomstammen die ruwweg worden gesneden. Meestal zijn ronde bezuinigingen de voorkeur om de kamer meer uitnodigend. Houten meubels die eenvoudig en definitief de voorkeur in een landelijke stijl ingericht. Pine wordt gebruikt voor het maken van houten meubels, zoals, bedden, stoelen en tafels. Provence-stijl stoelen worden vaak gebruikt om toe te voegen een boerderij uitstraling aan uw huis. Houten panelen zijn bevestigd aan de muren en de verf die wordt gebruikt voor het kleuren van de muren zijn niet erg helder van kleur. Stenen vloeren is opgenomen in dit type van decoratie. De haarden zijn ook opgebouwd uit steen naar het knusse comfort factor toe te voegen. Vloer kan een tapijt dat draagt ​​bij aan de rustieke uitstraling van het huis. Metalen wand kunst is ook gebruikt in plaats van het gebruik van houten panelen. Ingewikkelde metalen wandkleden maken een prachtige aanvulling op de landelijke stijl ingericht.
De stoffen en materialen gebruikt voor de gordijnen zijn meestal multi-gekleurde katoen. Natuurlijke materialen die ruwe in textuur worden gebruikt om stoelen en kussens te dekken. Ruwweg geweven stof voor het maken van gordijnen gaat goed met de houten meubilair. Handgemaakt aardewerk wordt gebruikt om de houten meubelen met de stof wordt gebruikt om de gordijnen te maken balans. Eveneens een eenvoudige tafel doek en een houten kom met vers fruit geeft een natuurlijk effect aan de woonkamer.
Country Style slaapkamer decoreren ideeën; De slaapkamer is een gebied van eenzaamheid waar u kunt ontspannen of een boek lezen. Cane slaapkamer meubels en antieke slaapkamermeubilair zijn de soorten van het meubilair worden gebruikt als slaapkamer meubels. Verlichtingsarmaturen in de slaapkamer kan toevoegen aan de landelijke stijl ingericht. Het nachtkastje verlichtingsarmaturen kunnen worden Franse tinten toe te voegen aan de schoonheid van de slaapkamer. Slaapkamer, de comfort zone van het huis die kan worden versierd met porseleinen bloemen en beeldjes weergegeven in glazen kasten, geven een landelijke stijl te kijken. Zelfs de vaas wordt gebruikt voor het bijhouden van de bloemen kan worden antiek.
Country Style Keuken Decorating Ideas; verfraaien van uw keuken in landelijke stijl is heel gemakkelijk omdat het alleen om het veranderen van de hardware van uw keuken kast en gordijnen. Glazen kasten en houten panelen om hen te steunen is een van de beste manieren om uw keukenkastjes te versieren. De planken van glas en de glazen deuren van de kasten toe te voegen aan de charme van uw keuken. Veel een keer, kunnen de open schappen maken een cottage-stijl kijken naar de keuken.
Met behulp van de juiste accessoires om zo een gezellige cottage look te geven aan het huis is belangrijk. Dit zijn enkele van de landelijke stijl decoreren ideeën. Vergeet niet om het simpel te houden, omdat de eenvoud is de sleutel tot de charme van het land interieur decoratie.

No comments:

Post a Comment