Monday, 9 April 2012

Kelder Afwerking Ideeën

Gebruik te maken van een kelder kan een goede manier om woonruimte te vergroten. Basement afwerking ideeën kunnen stellen u in staat dit meestal vochtige, donkere, ongebruikt plaats in het huis te zetten in een uitnodigende plek om met pensioen, die kunnen worden sussend koeling in de zomer en behaaglijk gezellig in de winter. Met een beetje innovativiteit en een eerlijk bedrag van planning, kunt u uw kelder te zetten in een recreatieruimte voor de familie, of een gebied waar je kunt vermaken je vrienden, of uw eigen kamer, of een speeltuin voor kinderen, of een plek om te het opzetten van uw home theater inch echt, zo ongeveer alles wat je kunt verbeelding.
Basement Afwerking Ideeën # 1 - Vloeren
Een van de belangrijkste problemen over de vloer in kelders is het vocht. Vocht kwel kan resulteren in tapijten vermolmt, het kromtrekken van gelaagd glas en hardhouten vloeren, of leiden tot de lijm die je kan hebben gebruikt voor andere vloeren materiaal te zwak wordt. Een van de beste manieren om dit te voorkomen is om een ​​vochtscherm te installeren om weglekken te voorkomen. Plus, als de vloer beschadigd is op welke manier of is gekraakt, moeten deze worden verholpen vóór de installatie van nieuwe vloeren. Evenzo, kies vloeren materiaal volgens de voorwaarden in uw kelder, uw wensen, en natuurlijk je eigen gevoel voor stijl. Je kon kiezen uit verschillende soorten vloeren materiaal zoals tapijt, laminaat materiaal, cement, porselein, keramiek, of hardhout.
In het geval u ervoor kiest om een ​​tapijt te gebruiken op de vloer van de kelder, is het een goed idee om een ​​dikke vulmateriaal of zelfs dubbele vulling te krijgen. Dit zal extra comfort tijdens uw kelder, glad te strijken kleine onregelmatigheden op de grond, vooral bij de aansluiting berichten en muren.
Kelder Afwerking Ideeën # 2 - Plafond
Een ander probleem in kelders is de hoogte van het plafond. De meeste plafonds van kelders zijn lager in vergelijking met de andere kamers van een huis. Er zijn verschillende ideeën die kunnen worden opgenomen om dit tegen te gaan zoals de afwerking rond de leidingen, het creëren van een doos-achtig effect, of opnieuw luchtkanalen de kelder, of het uitgraven van de vloer in om het te verlagen. Daarnaast up-verlichting, met lichter gekleurde plafond, en de installatie van spiegels op het plafond kan ook nuttig zijn.
Kelder Afwerking Ideeën # 3 - Verlichting
As kelders hebben de neiging van zijn somber en donker, een van de eerste stappen die u moet overwegen voor uw kelder afwerking ideeën is het toevoegen van verlichting. In het geval een deel van uw kelder boven het maaiveld ligt, optimaal gebruik maken van deze door het installeren van een aantal ramen of uitbreiding van het bestaande. Aangezien de meeste plafonds van kelders zijn laag, het schept een grot-achtige gevoel. Om dit effect tegen te gaan, kunt u indirecte verlichting, het creëren van spatten van het licht zwembaden op het plafond. Behalve het maken van de kamer kijken ruimer, heeft dit het bijkomende effect van het maken van het plafond hoger lijken. U kunt verwarren met ingebouwde verlichting, tafellampen, staande lampen, spotjes en directionele lampen gemonteerd op de muren, de track lichten, en zo verder tot interessante stemmingen te creëren. U kunt het zelfs installeren spiegels aan de muren of het plafond, om het effect van de verlichting te versterken.
Er zijn vele andere grote basement afwerking ideeën die je kunt bedenken, zoals het creëren van aparte ruimten in, terwijl zo veel open ruimte, uiteraard, het installeren van interessante stellingen en materiaal van de wand, na het installeren van de juiste kwel belemmeringen en isolatie, of het schilderen van de muren in interessante kleuren om te gaan met de rest van het decor, het ophangen van interessante kunstwerken, het plaatsen van interessante en kleurrijke tapijten op de vloer, het opzetten van comfortabel meubilair, een bar, of fitnessapparatuur. Met deze basement afwerking ideeën kunt u een gebied dat is nuttig, comfortabel, leuk en esthetisch.

No comments:

Post a Comment