Sunday, 1 April 2012

Perzikbomen

Nu, zou je niet graag te bijten in een sappige en rijpe perzik fruit! Perzikbomen zijn inheems in China en de vrucht van de perzikboom is een favoriet bij iedereen, perziken zijn erg lekker en sappig fruit en worden gebruikt in een verscheidenheid van recepten ook. Perzikbomen zijn ook botanisch bekend als de Prunus persica.
Interessante feiten over perzikbomen:; Zoals eerder vermeld, hebben perziken afkomstig uit China. Deze werden geteeld in de noordelijke gebieden in de vroege jaren. Hoewel de wetenschappelijke naam suggereren dat perziken afkomstig uit Perzië, is er een ander verhaal voor de oorsprong van perzikbomen. Sommige van de wilde perziken, zoals Maotao of de Yietao nog steeds gekweekt in een aantal van de echt afgelegen gebieden van China. Peaches werd al snel een symbool van vruchtbaarheid in China en ook een manier van het tonen van affectie. Dit is waarschijnlijk de reden waarom bruiden in China perzikbloesems dragen.
De Romeinen noemden de perziken als de Perzische Appels. Dit gebeurde nadat de rijpe perziken reisde uit China en de Romeinen waarschijnlijk vernoemd ze na het land dat de perziken naar het Westen gebracht. De eenvoudigste manier om de teelt van de perzikbomen stijging was door het transport van de zaden van de perzik fabriek. Deze snel werden gezien in Amerika tijdens de Amerikaanse Revolutie. De populariteit van de perzikbomen vanwege de sappige perziken groeide uit tot een dergelijke mate dat het zelfs een plaats in de schepen die toebehoorden aan de Spaanse ontdekkingsreizigers gevonden. Peaches zelfs vrouwelijke namen afgeleid in Frankrijk. Alle variëteiten van de perziken werden liefdevol verschillende namen gegeven. Dit zou waarschijnlijk te wijten aan het feit dat de perziken werden geassocieerd met vrouwen uitsluitend te wijten aan de schoonheid factor. Dat was de populariteit van de perzikbomen dat Georgië was de Peach State genoemd vanwege de succesvolle teelt van de perzikbomen wat resulteerde in een overvloed van de perzik fruit ook.
De perzik bomen zijn bladverliezende bomen en behoren tot de sub familie van Prunoideae. De term bladverliezende wordt gebruikt om te verwijzen naar bomen die hun bladeren verliezen af ​​en toe of voor seizoensinvloeden. Het heeft ook een neiging om de delen die niet nodig zijn drop; dit gebeurt wanneer het hoofddoel van dat specifieke deel van de boom is voltooid. Peach bomen groeien tot een hoogte van ongeveer 5-10 m. De bladeren van de perzik bomen zijn ongeveer 7-15 cm in lengte en zijn lancetvormig. Deze term wordt gebruikt om de vorm van de bladeren te beschrijven. De bladeren zijn breder in het midden gebied. De perzikbomen hebben de bloei van bloemen in het vroege voorjaar. De bloemen van de perzik bomen groeien, hetzij enkel of in tweetallen. Deze zijn ongeveer 2,5 tot 3 cm in diameter en zijn roze van kleur. De bloemen hebben vijf kroonbladen.
De vruchten van de perzik bomen hebben een buitenste vlezige gedeelte. This omringt een schelp van een endocarpium, waarvan het zaad bevat. Dit zaad is ovaal van vorm en is ongeveer 1,5-2 cm in lengte. De wetenschappelijke term voor dit ras staat bekend als steenvrucht. De geelachtige of witte vruchtvlees van de perzik vrucht heeft een aangename geur. De perzik fruit dat wit vruchtvlees heeft, is over het algemeen zeer zoete smaak in vergelijking met vruchten die geel vruchtvlees hebben perzik. Perziken met geel vruchtvlees een lichte zure tang aan. Dergelijke geteeld perziken staan ​​bekend als de hardsteen en de vastzittende rassen. Dit ras is ook afhankelijk van het feit of het vlees vast aan de steen.
Zorg voor de Peaches: Tips, altijd voorzichtig de perziken zeer zorgvuldig. Het vruchtvlees van de perzik vrucht is van dien aard dat is de neiging om gemakkelijk gekneusd. Als u van plan om de perziken te slaan voor later gebruik, dat de gerijpte perziken onmiddellijk worden gekoeld te waarborgen. Bij het opslaan van perziken, bewaar ze op een kamertemperatuur van 32-35 graden F. Wanneer u perziken gebruikt voor recepten altijd voorzichtig omgaan. Vóór het schillen van de perzik, plaats deze in kokend water gedurende tenminste 30 seconden. Dit zal helpen de schil gemakkelijk glijden.

No comments:

Post a Comment