Friday, 13 April 2012

Fashion Design

Mode ontwerp is een van de meest lucratieve en creatieve beroepen die gezien hebben een fenomenale groei in de afgelopen jaren. Vandaag, mode ontwerpen is gegaan veel verder dan voor de hand liggende, heeft de mode-scenario gezien de opkomst van veel getalenteerde en nieuwe ontwerpers op het toneel. Mode-ontwerp heeft nieuwe mogelijkheden voor mensen die een creatieve inslag hebben in hen. Sommige van de getalenteerde modeontwerpers op de scène van vandaag eigenlijk niet te houden een bepaalde certificaat / diploma vereist is voor het ontwerpen, het is hun enige creativiteit dat hun ontwerpen wordt een rage heeft gezien tussen alle modebewuste mensen. Mode-ontwerp kan daarom worden aangeduid als toegepaste kunst die uitsluitend wordt gebruikt om prachtige ontwerpen in de kleding als de accessoires sector.
Vaardigheden nodig zijn om een ​​carrière in Fashion Design hebben:; Na de nodige kwalificaties voor mode ontwerpen zou u helpen in deze zeer competitieve veld. Je zou moeten diverse instituten die cursussen in de mode ontwerpen bieden aanpak. Mode-ontwerp cursussen hebben een brede categorieën binnen de specifieke cursus. De basisstructuur van opleidingen in de mode ontwerp zou worden kleding ontwerpen, te weten over de retail-markt-, kleding-technologie, textiel, enz. Een cursus in fashion design kan u helpen schaal hoogten op de mode-kaart met gemak, als je kunt de touwen te leren sneller in een instituut.
Om een ​​succesvolle ontwerper betekent niet dat je nodig hebt om altijd een certificaat zoals eerder vermeld. Mode ontwerpen is alles over creativiteit dus vergeet het gaat om regels te breken en het instellen van trends. De kern taak van een modeontwerper is altijd om het vinden van nieuwe en creatieve manieren om de specifieke attires plan en het gebruik zijn / haar kennis om de juiste soort van stoffen te selecteren als goed. Op een gemiddelde, zou de rol van een modeontwerper te worden aan de persoon te maken er goed uitzien en portretteren hem / haar in een meer aansprekende manier. Dit niet altijd opgaat voor ontwerpers nu-een-dag. De meeste ontwerpen soms gevaarlijk Veer op de niet-zo-draagbare soorten ook. Dit zelf heeft opengesteld een geheel nieuwe laan in het fashion design segment.
Als u op zoek naar een carrière in de mode ontwerpen, moet u ook een natuurlijke flair voor het illustreren en uw gedachten eerst op papier. Dit is het moment wanneer je tekenvaardigheid en de kunst van het kiezen van de juiste kleuren zou komen in gebruik genomen. Het vermogen om schets kan u helpen een goede portfolio en deze ontwerpen kan vervolgens worden overgebracht naar de computer voor verdere aanpassingen. Na een artistiek gevoel voor kleur-codering met een natuurlijke weten hoe over de juiste stoffen kiezen kan dienen als een bonuspunt voor jou. De mogelijkheid om ook te visualiseren hangt af van de individuele zelf. Deze dingen zijn aangeboren en visualiseren is sterk verbonden met mode-ontwerp. Dit is de eerste stap die u zullen helpen om een ​​prachtig portfolio te maken en kunnen u ook helpen klanten handvat in de latere jaren, omdat je de mogelijkheid zou hebben om te weten welk soort van een bepaald ontwerp zou wat voor een soort type lichaam past. Kortom, een mode-ontwerper moet oog hebben voor detail. Wordt een scherp waarnemer in je dagelijkse leven kan u helpen uw ideeën conceptualiseren in een betere manier.
Fashion Design: Een rage of een obsessie?; Hoe zou je weten als je bent geknipt voor de mode-industrie? Mode ontwerp is meer dan alleen het bestuderen van de patronen en denken van stoffen, het gaat over hoe je je voelt voor dit zeer interessante en creatieve veld. De schoonheid over mode ontwerpen is zodanig dat het biedt u een leeg doek te werken op elke dag en voldoen aan nieuwe uitdagingen langs de weg.
Je weet dat je zijn bedoeld om fashion design hebben als een beroep wanneer:; Je kunt alleen maar denken over kleding de hele tijd. Je bent geobsedeerd door de silhouetten en de doorstroming van de weefsels op een zeer jonge leeftijd veel aan de ergernis van je ouders.
You have doodled over je hele muren, uw kasten en de buurman de muren, enz., beelden die gerelateerd zijn met de mode!
U bent zeer creatief uit je kindertijd dagen en hebben een uitzonderlijke hand op schetsen menselijke figuren en het creëren van nieuwe ontwerpen zonder echt te worden opgeleid voor.
Je hebt al besloten in de school waar uw carrière zou worden geleid!
Fashion Design: Met de duik!; Met de grote aantallen van de mode ontwerpers die de lancering zelf, samen met hun gespecialiseerde verkooppunten, het is zeker makkelijker gezegd dan gedaan dat je aan een merk te maken in de mode-industrie. De mode-scenario is om de juiste te breken op het juiste moment. Dus hoe ga je over dit als je eenmaal hebt net je eerste baby stappen had in de mode-ontwerp-industrie? Nou, hier zijn een paar ideeën die kunnen geven u een voorsprong op de anderen.
Gebruik uw college dagen om een ​​goede portfolio dat uw creativiteit weer binnen een paar flip van de pagina's plan.
Maak een notitie van enkele van de bekende mode-ontwerpers in uw omgeving. Een moeilijke taak zou worden om ze te benaderen met uw portefeuille, maar dit is een ding dat moet worden gedaan. U kunt zelfs werken als assistent tijdens uw college dagen om meer kennis op te doen en weten de mazen over mode te ontwerpen.
U kunt zelfs benadering kledingstuk bedrijven die u kunnen bieden lucratieve banen in dit gebied.
Lees en up-to-date met de nieuwste buzz in de mode-industrie. Dit zal je helpen om te weten wat zijn de nieuwste trends en het kan je ook helpen te creëren en uw eigen trends en.
U kunt zelfs beginnen op je eigen en aan te pakken een paar bekende boetieks voor de presentatie van uw werk. Begin met een klein team en werk je weg omhoog op de ladder.
Je moet ook doen een marktonderzoek, omdat dit noodzakelijk zou zijn wanneer je de markt aan te boren. Het geeft je een idee over de dingen die doelstelling menigte zou verwachten.
Klanten precies gedragen hoe ze willen, dus wees niet verwaand over een bepaald kieskeurig cliënt. Dit is nog maar het begin mensen! Neem de tijd en weet dat de sympathieën en antipathieën van de klant. U moet ook beseffen dat het nu de tijd kun je je vaardigheden proberen te overtuigen en overhalen aan de klant te overtuigen om te kiezen wat het beste vindt voor hem / haar
Fashion Design: carrièremogelijkheden, Hier zijn de vele gezichten van de mode-industrie-; Fashion Designer, Fashion Writer; Fashion Merchandiser, modefotograaf, modestylist, mode-illustrator, mode-coördinator; Fashion Model, Fashion Retail, Fashion Koper; Store Eigenaar

No comments:

Post a Comment