Sunday, 6 May 2012

Tropische Sfeer: Home Decorating met Tropical Meubelen

Tropische huisinrichting is een van de meest trendy Vogezen vandaag. Het bestaat uit warmte, comfort, en een exotisch tintje, met behulp van natuurlijke textuur, prachtige kleuren, en jungle thema's.
De tropische home decoratie stijl maakt gebruik van traditionele thema's afgewisseld met een vleugje frisse uitstraling. Tropische decor voor uw huis betekent niet dat het creëren van een multi-hued jungle look die je zou gebruiken in een kinderkamer. Integendeel, het is meer over het creëren van een minimalistisch uiterlijk met weelderige ondertoon, omdat het gaat om het mengen van ingewikkelde patronen en tal van textuur met een paar grote formaat accessoires, samen met simpele details.
Home Decor tropische motieven en kleuren
Sommige van de gemeenschappelijke tropische huisinrichting motieven zijn: rotan meubelen; gras-doek; leer; palmbomen, dierenprints, apen, tropische vissen, schelpen en een brede bladerde bananenplanten.
Zoveel kleuren betreft, is de tropische sfeer bereikt door het gebruik van neutrale tinten. Bijvoorbeeld, is de basis van een tropische thema kijkje gevormd door kleur, zoals bleke geel, Mellow Gold, donker bruin, beige, camel huid tinten, beige en ivoor. Overliggende deze gedempte tinten zijn greens die variëren van olijfgroen tot jade groen flesje groen tot blauwachtig groen tot geelgroen. Accenten worden gemaakt met behulp van een doffe rood, zwart, bruin en mahonie.
Dit soort van tropische versieren thema's kan niet alleen worden gebruikt in familiekamers en woonkamers, maar ook ziet er geweldig uit in de badkamer en zelfs in master suites.
Tropische Home Decor Meubelen
Een van de basiselementen in een kamer ingericht met een tropische inrichting thema is gestoffeerd, comfortabel meubilair. Horizontaal georiënteerde lange lijnen nadruk leggen op een ongedwongen sfeer, toe te voegen aan een rustige omgeving. Terwijl een grote schaal wordt bereikt door gebruik te maken groter elementen zoals schermen, artwork, of planten. Terwijl meubels gemaakt van lichtere hout zijn geweldig om groot dat tropische uitstraling, maar wanneer ze gecombineerd worden met lampen en donkere tafels.
Accent stuks in rotan, smeedijzer, bamboe en rieten zijn ook een must. In feite, rotan meubilair en donker hout zijn een geweldige combo voor een tropische stijl van inrichting. Rotan meubels creëert eigenlijk een natuurlijke uitstraling, omdat het gemaakt is van een tropische boom, die groeit in de jungle van Zuid-India en Sri Lanka. Ze kunnen worden gebruikt als decoratie stukken naast een bureau, of tropische stijl computer kasten. Het is duurzaam en flexibel, met gewikkeld knobbelige gewrichten.
Rieten meubels zijn ook een integraal onderdeel van tropische decor. Rieten meubels is gemaakt door met elkaar te verweven strengen van wijnstokken of gras. Bamboe, dat is een dikke soort gras dat groeit in tropische bossen, wordt ook gebruikt om meubels te maken. Al deze natuurlijke materialen zijn geweven of gevormd tot sofa's, stoelen, tafels, divans or backless banken, kasten, en diverse andere accent stukken. Niet alleen zijn ze mooi, maar zijn ook lichtgewicht, duurzaam, gemakkelijk te onderhouden, en zijn ook eco-vriendelijk.
Rotan, rieten en bamboe meubels en accent stukken kunnen worden gecombineerd met meubels uit tropisch hout, zoals teak, mahonie-en ebbenhout. Exotische hardhout zoals KOA-en palissanderhout ook erg mooi tropisch meubilair. Meubelen gemaakt van dit soort hout krijgt extra tropische klanken door het hebben van motieven zoals palmbladeren, tropische bloemen, bomen, en ananas gesneden op hen.
De weefsels van de bekleding moet worden neutraal gekleurde chenilles of enige andere natuurlijke stoffen zoals Khadi, een grove handgeweven katoen gemaakt in India, of zelfs ruwe zijde, in het bijzonder voor de grote meubelstukken. Terwijl stoelen en voetenbankjes kunnen bekleding met groene ontwerpen hebben en jungle prints.
Tropische decor Toebehoren
Omdat u met behulp van grote groene prints en dierlijke prints tamelijk uitgebreid het het beste is niet de accessoires overdrijven, wanneer er gebruik tropische decor in uw huis. Echter, hier zijn een aantal accessoires die je kunt gebruiken:; Wicker vazen ​​met kunstmatige tropische bloemen; Wandtapijten met palm bladeren, bloemen of palmbomen; tropische stijl schemerlampen; Palm plant (kunstmatige of echt), of andere tropische planten; inheemse kunst en artefacten; Schelpen en conches; schilderijen of foto's van tropische bomen, dieren of landschappen; Decoratieve houten of bamboe schermen; Gooi kussens met palmbladeren of bloemen patronen; Tropische douchegordijnen voor de badkamer; Jute tapijten; Tropical Garden Furniture
Als u de tropen binnen, waarom dan niet het buiten ook. U vindt er tal van tropische tuinmeubelen gemaakt van molave ​​hout, bamboe, riet, rotan en smeedijzer, en zelfs hardhout die stijlvol, alsmede in staat om de elementen te weerstaan. Kijk voor bamboe banken, bars, lounge stoelen en een patio sets.

No comments:

Post a Comment