Friday, 11 May 2012

Lange zwarte haren: Verzorging Tips en Stijlen

Zwart haar is bijna hetzelfde als alle andere haren, het enige verschil is de unieke fysieke structuur, dat is waarom zwart haar is een beetje moeilijk te handhaven. Het vereist speciale zorg en technieken.
Lange zwarte haren verzorgingstips
Hier zijn enkele tips om je zwart haar look zijn best:; Wassen: als je steil of golvend haar weet je dat het moet regelmatig gewassen worden, dit is omdat het wordt zeer snel vettig. Maar zwart haar is anders, de meest voorkomende structuur van krullend zwart haar, dus krullend haar vallen de talg geproduceerd door de hoofdhuid en niet laten bereiken de haarschacht, dus zwart haar droog is. Over het wassen droogt deze verder die schadelijk is voor het haar. ; Hair producten: de volgende keer dat jullie op te pikken die fles shampoo of conditioner of zelfs mousse, zorg ervoor dat specifiek voor zwart haar. Zwart haar heeft speciale zorg zoals het is meer delicaat en vergt veel van vocht. Meeste haar producten worden gemaakt in een manier die strook vocht uit het haar en maak het droog, zal dit een hoop schade aan zwarte haar, dat droog is door de natuur veroorzaken. ; Borstelen: zwart haar is krullend en zo opgerold als je een gewone borstel, zou je alleen doen ernstige schade aan je haar. Gebruik geen penseel op zwart haar, alleen een kam met wijde tanden of je vingers om te werken met haar gebruiken. ; Accessoires: tijdens het slapen 's nachts, zorg ervoor dat je haar los is, accessoires zoals krulspelden, spelden, Scrunchies, haar clips kan schade aan de zwarte haren veroorzaken. ; Vergeet niet dat tijdens het stylen je haar is allemaal leuk en aardig, met behulp van te veel accessoires, uitbreidingen en haarstukjes kan het haar beschadigen. Mensen met zwart haar zijn vatbaar voor alopecia, dus wees voorzichtig. ; Long Black Kapsels
Dus als je lange zwarte haren dan kun je proberen zo veel verschillende stijlen, je kunt gaan gevlochten of krijgt het populaire dreadlock, of je kan een slanke en sluik haar stijl hebben. Ongeacht uw keuze, alle kapsels zien er geweldig uit op zwart haar. Bedenk dat bij het kiezen van je kapsel je je gezicht structuur en persoonlijkheid aan te vullen. Lang haar geschikt voor de meeste mensen, maar als je wilt stijl is ervoor zorgen dat het u uitkomt.
Er zijn vijf fundamentele gezichtsvormen, ovaal, rond, vierkant, hart en rechthoekig. Wat uw gezichtsvorm, misschien herinner me de truc van kapsels is om je haar er meer ovaal, dit komt omdat de ovale vorm wordt beschouwd als de mooiste gezicht vorm. Dus als je bij de gelukkigen die een ovaal gezicht hoeft u zich geen zorgen te maken over kapsels, zal alles bij jou past. Maar als je een ronde, vierkante of hartvormig gezicht hebt, moet je werken met je haar.
Ronde gezichten moeten werken met een kapsel dat het haar laat in evenwicht de wangen, terwijl een hartvormig gezicht moet het haar af te wegen rond de kin om het gezicht een meer ovale vorm. Vierkant gezicht heeft een stijl die is getexturiseerde en heeft randen die gericht zijn op het gezicht. Driehoekige vlakken moet lengte en volheid in de buurt van de kroon.
Dit zijn enkele tips en stijlen voor lange zwarte haren, maar het beste om te doen is naar een kapper gaan voor een meer gepersonaliseerde aanbeveling.

No comments:

Post a Comment