Sunday, 13 May 2012

Kiezen tussen Rotary, druk-en lichtschakelaars

Levensstijl veranderen en mensen hebben geen scrupules over geld te besteden aan producten die goed en qua prijs op zoek naar geld. Om bij te blijven met deze verandering van het scenario, elke dag zijn er nieuwe toevoegingen aan de reeds groeiende middelen. Lees verder voor informatie over de schakelopties die brengen een vonk in je leven!
Draaischakelaars
Deze schakelaar wordt gebruikt op apparaten die twee of meer verschillende modi hebben. Sommige van de apparaten onder deze categorie omvatten de drie-traps ventilator of een CB-radio die meerdere frequenties van de receptie heeft.
De draaischakelaar bestaat uit een schacht (rotor), dat heeft een contact-arm (sprak), die steekt van het oppervlak als een cam. Samen met deze onderdelen is een array van terminals die zijn gerangschikt in een cirkel rond de rotor. Elk van deze terminal fungeert als een aanspreekpunt voor het contact arm (sprak) via welke een van het aantal verschillende elektrische circuits kan worden aangesloten op de rotor. Meerdere polen zijn toegestaan ​​omdat de schakelaar is gelaagd.
Deze schakelaars worden gebruikt om de macht te verlenen aan de kachels van een helikopter rotor. Deze schakelaar is voorzien van een geleidende rotor met geleidende uitsteeksels gelegen binnen het. De geleidende vingers zijn gerangschikt in een zodanige wijze dat een paar van geleidende vingers altijd in elektrische communicatie met een paar uitsteeksels geleidend voor een bepaalde positie van de geleidende rotor. Er is elektrische communicatie tussen de geleidende vingers en de verwarming van de helikopter rotor. Het is vanwege deze functie dat als een paar van elektrische vingers niet in slaagt om een ​​elektrisch contact met haar respectieve geleidende uitsteeksel elektrische stroom nog steeds wordt geleverd aan de kachel.
Drukschakelaars
Je kan niet verkeerd gaan met een druk schakelaar als deze schakelaars kan een verandering in druk zin. Wanneer de druk verandert, schakelt deze afwisselend maken of breken, een elektrische aansluiting.
Er zijn verschillende drukschakelaars in de markt. Een van hen, de set-point-schakelaar activeert wanneer een bepaalde druk is bereikt en de druk-meten-schakelaar is in staat om de omgevingsdruk te meten en reageert dienovereenkomstig. Als er een toepassing van mechanische en atmosferische druk, de mechanische druk switches bieden een uitgangssignaal in de vorm van een schakelaar sluiting. Er is ook het drukverschil schakelaar die differentiële vloeistofdruk, die van laag gaat naar hoge druk bronnen tot een elektrische schakelaar starten op een vooraf ingestelde aangrijpingspunt gebruikt. De drukschakelaar wordt gebruikt in vliegtuigen, auto's en andere omgevingen ook.
Lichtschakelaars
Zoals de naam al doet vermoeden, is de lichtschakelaar gebruikt om elektrische verlichting, stopcontacten of permanent in werking aangesloten apparatuur. Deze schakelaars zijn in de muren en geplaatst ongeveer 6 tot 10 centimeter afstand van de deur. Het soort van schakelaars die hierboven genoemd zijn gebruikt om de lampen die zijn geplaatst op het plafond te bedienen. Een ander soort schakelaar is de ene gevonden op fakkels. Die degenen zijn geplaatst in de buurt van de lamp of in de buurt van de staart. Soms het hele hoofd vormt de schakelaar.
Vandaag lichtschakelaars zijn gemaakt van keramiek, kunststof of metaal. Deze switches zijn voorzien van plaat dekt genaamd muurplaten dat toevallige contact te voorkomen met de live klemmen van de schakelaar. Afgezien van de muur platen worden in verschillende materialen, ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Met de keuze beschikbaar is, bent u zeker van een schakelaar en muurplaat die verder gaat met de inrichting te vinden.

No comments:

Post a Comment