Thursday, 10 May 2012

Aangepaste Keukenkastjes: Tips voor het Kitchen Cabinet Refacing

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen na te denken over te gaan in voor keukenkast refacing is wanneer ze beginnen te moe van de zelfde oude uitstraling van een keuken die een keer gebruikt om te verschijnen zo modern en verfrissend.
Keukenkast Refacing geeft uw keuken een nieuw gezicht
In de moderne woningen, de keuken is vaak het knooppunt, vandaar dat mensen altijd willen hebben op zijn mooist is, terwijl het ook dient zijn functionele doel. Een andere belangrijke overweging dat veel mensen in gedachten te houden is de verkoopwaarde van hun huis. Een moderne en aantrekkelijke keuken gaat een lange weg in het overtuigen van potentiële kopers om meer te betalen. Echter, een complete keuken remodelleren erg duur en neemt vaak maanden in beslag.
Dit is de reden dat een toenemend aantal huizenbezitters kiezen voor keukenkast refacing, niet alleen om hun keukens een nieuw, fris gezicht, maar ook om de verkoopwaarde van hun huis te verhogen. Vergeleken met de hele keuken verbouwen, het kost slechts een fractie van de kosten aan de keukenkast deuren renoveren, het opzetten van nieuwe keukenkast knoppen en hendels, en refacing de keukenkastjes of met een nieuw schilderij beroep gedaan op hen.
Afgezien van de enorme kosten, kan een keuken remodelleren project meestal erg frustrerend zijn met een aantal starts en stops. Vergeleken met dat in een keukenkast refacing project, Het enige dat nodig is voor de meting worden gedaan, naar schatting een prijs, en de benodigde materialen gekocht - die allemaal kunnen gewoon een avond te nemen. Een gemiddelde keukenkast refacing project met een team van twee arbeiders duurt minder dan een week om te eindigen. Met de overvloed aan keuken accessoires beschikbaar in de markt dezer dagen, kan je een hele nieuwe look voor uw keuken te krijgen zonder afbreuk te doen aan het vakmanschap en de kwaliteit van de afgewerkte baan.
Een paar tips over Refacing uw keuken kasten; Zoek verschillende keukenkast refacing bedrijven of meubelmakers in uw omgeving en hen te komen en uit te checken uw keuken te krijgen. Veel bekende bedrijven hebben hun franchisers ligt het hele land. Dus controleer uw lokale gele pagina's of op het internet. Alvorens te beslissen om iemand te huur, zorg ervoor dat ten minste drie offertes te krijgen. ; Start door samen te werken met hen, om een ​​paar ideeën op te doen, en krijgen ze het opzetten van een plan voor de keuken ontwerp, of om u te voorzien van een 3D-beeld van hoe uw keuken eruit zal zien nadat het is refaced. Deze dagen, veel van de refacing bedrijven bieden dit soort keuken plan dat wordt gegenereerd op de computer. ; Zie dat je niet alleen denken over het maken van visuele veranderingen, zoals de keukenkast deuren en ladefronten of eilanden, maar ook controleren om te zien of er een verplichting om een ​​verandering naar andere hardware, zoals de scharnieren, ladegeleiders maken, en de planken van de kast planken. ; Zorg ervoor dat u kiezen uit de keukenkast knoppen, grepen, of deuren volgens uw keuze. Check out op het internet voor de verschillende prijzen en modellen die beschikbaar zijn inch U vindt er ook tal van aangepaste keukenkast ontwerpen, van waaruit u kunt volop ideeën op te doen. ; Maak een vergelijking van de verschillende kostenramingen, en bekijk de kwaliteit van het materiaal zijn ze evenals de termijn zullen ze nodig hebben om de klus te klaren leveren. Selecteer vervolgens de refacing bedrijf dat vindt u het meest geschikt is. ; Het algemeen, kan het werk gedaan te krijgen binnen 1 of 2 dagen, afhankelijk van uw keuken de grootte. De taak omvat in principe het veranderen van de deur en ladefronten, waardoor een wijziging in de keuken boven (indien nodig), en refacing de buitenkant van de kasten. ; En na het hele proces - van het veranderen van de fronten van de laden en de keukenkast deuren, en de vervanging van uw oude keuken top met een nieuw - vindt u uw keuken op zoek naar alle nieuwe en mooie, waar u kunt genieten van vele jaren komen.

No comments:

Post a Comment