Wednesday 23 May 2012

Murphy bedden: Hardware en plannen

Ik voor het eerst zag een opklapbed in sommige film-en vergat het vrij snel. Het was pas jaren later toen ik mijn cursus te doen en te leren hoe het ruime gebruik van de beschikbare ruimte dat ik een foto van de Murphy bed zag in de pagina's van een magazine ontwerpen te maken. Deze bedden zijn ruimte spaarders. Hier is informatie over de Murphy bed.
De geschiedenis van de Murphy Bed
Het idee van de Murphy bed vloeide voort in de geest van William L. Murphy, die was van een enkele, jonge heer, die leefde en sliep in een een kamer appartement. Nu is deze jonge man wilde zijn vriendin op zijn kamer te vermaken, maar wist dat ze zouden weigeren, omdat het werd beschouwd als oneigenlijk voor jonge dames om een ​​man de slaapkamer in te voeren. Ter bestrijding van dit probleem kwam hij met het idee van de Murphy bed rond 1900.
Mr Murphy's ontwerp werd gepatenteerd in 1900 en begon hij al snel de productie van de Murphy bed als mensen die hadden gehoord over wilde er een te kopen vanwege de ruimtebesparende eigenschappen. William L. Murphy 's uitvinding populairder na de aardbeving van San Francisco van 1906 zoveel mogelijk van de stad had grote schade en de beschikbare woonruimte werd gebruikt om de grootst mogelijke schade.
Langzaam maar zeker, dit bed zijn weg gevonden in het hele land en dus de heer Murphy had zijn bloeiende zaak uiteindelijk verhuizen naar New York. Zelfs vandaag de dag het bedrijf is er gevestigd.
Een Murphy Bed - Wat is het?
Eigenlijk een Murphy bed of Wall bed is een ruimtebesparende bed dat neemt maar 10 meter van de leefruimte met inbegrip van de extra steun in de rug. Deze bedden komen in verschillende modellen, zoals de onvoltooide modellen en de afgewerkte modellen zoals eiken, elzen / berken, kersen-of esdoornhout.
Er zijn de Murphy bedden die een haven wandmontage faciliteit en een huisdier-locker in opgevouwen houding voor extra veiligheid. Dan zijn er de enkele lade of twee laden modellen ook. Sommige fabrikanten maken de matrassen voor de Murphy bed met behulp van verschillende materialen zoals knusse polar fleece, luxe omlaag, vinyl, zacht leer en een tal van andere materialen. Deze matrassen zijn wasbaar, duurzaam en waterafstotend.
Murphy bed Plannen
Vandaag met de toenemende prijzen voor huisvesting, zijn multi-use kamers ontstaan. Dit soort kamer biedt de gebruiker meer ruimte. Doe-het-zelf kamers zijn niet ver achter, met mensen die kiezen voor wanneer ze kunnen besparen door het gebruik van hun eigen arbeid. Te helpen met de doe-het-zelf-projecten zijn er kits en plannen beschikbaar in een verscheidenheid van bronnen, met retailers en fabrikanten bieden suggesties en technische ondersteuning. U kunt een Murphy bed plan ook te kopen tegen veel van deze fabrikanten. Wanneer u naar huis te brengen een dergelijke plan, kan je ook een instructieprogramma naar het huis timmerman gids!
Als u op zoek bent naar een Murphy bed plan, vergeet dan niet de fabrikant ook vragen over het mechanisme waarmee de Murphy bed worden geopend of gesloten uit weg met een minimum aan inspanning. Het is gemakkelijk om de Murphy bed te maken voor uw huis; alles wat je nodig hebt is een paar eenvoudige gereedschappen en een tussenliggend niveau van comfort met hout-werkende projecten.
Murphy bed Hardware
De hardware voor Murphy bedden beweegt, ondersteunt en standpunten van de matras. Deze functies maken het matras te worden meegesleept in plaats horizontaal naar de grond voor gebruik, of opgeheven (beddengoed intact) of veilig achter slot en grendel.
Het is raadzaam om de Murphy bed hardware aan te schaffen als een complete kit zoals het bestaat uit alle hardware die nodig is om de matras te ondersteunen en de bevestiging aan de muur. Afgezien van dit, het heeft ook vergrendeling benen, een spoor voor het bed kan draaien op en het huidige mechanisme dat nodig is om het bed te tillen. Deze hardware kits zijn verkrijgbaar in verschillende maten en prijsklassen. Dit komt omdat de verschillen in afmetingen van de bedden en goed als of ze horizontaal of verticaal worden gemonteerd. Met de beschikbare reeks, zorg ervoor dat u rekening te houden met de mogelijkheden en ook toegang tot het type van Murphy bed je hebt of wilt bouwen voor het kopen van een hardware-kit.

No comments:

Post a Comment