Thursday, 3 May 2012

Tropische kamerplanten Teelt Tips

Wist u dat de meeste kamerplanten je kopen voor de verfraaiing van de interieurs of exterieurs van uw huis tropische zijn? Hoewel tropische kamerplanten zijn over het algemeen winterhard, doen ze enige mate van zorg nodig hebben voor hun optimale groei. De meeste beginnende kwekers hebben de meeste moeite met zaken als water, licht, bemesting en ziekten die de tropische kamerplanten beïnvloeden.
Dus, hier zijn een paar tips over groeiende tropische kamerplanten die u zullen helpen de verzorging van uw kostbare planten te nemen.
Hoe Tropisch Huis planten water
Onervaren telers hebben meestal de neiging van meer dan drenken hun tropische kamerplanten. Over water resulteert in spotten van de bladeren en het rotten van de wortels, wat uiteindelijk leidt tot de dood van de plant. Een goede vuistregel is om te controleren of de bodem, en als het droog aanvoelt, dan pas aan de plant water. Meestal zijn deze planten alleen maar hoeft te maken over bewaterd worden een keer per week als het weer warm is.
Hoewel tropische planten gedijen het beste met regenwater, leidingwater gebruikt kan worden zolang het wordt geweerd 's nachts om de chloor te laten verdampen. Dan moet het water worden gegoten in de pot van de top, het vermijden van de bladeren.
Luchtvochtigheid moet ook rekening worden gehouden, aangezien het gaat over het vocht in de lucht. Hoewel alle soorten planten nodig luchtvochtigheid voor een optimale groei, maar tropische planten, met hun fijne en slanke bladeren zijn meer gevoelig voor het gebrek aan vocht in de lucht, en eigenlijk behoefte aan extra vocht. Daarom moeten ze worden beneveld ten minste eenmaal per dag, elke dag.
Hoeveel licht heb tropische kamerplanten nodig?
Ondeskundig telers hebben ook de neiging te denken dat tropische kamerplanten de meest directe en helderste zonlicht, dat is niet waar nodig. In feite, direct zonlicht, met name door een raam op het zuiden, kan branden de bladeren van tropische planten. Dit komt omdat het licht door de ruit van het venster worden vergroot, wat resulteert in de hitte steeds intenser. Het beste licht voor tropische planten is dat wat binnenkomt via het zuiden of het noorden gelegen ramen die vitrages op hen hebben. De gordijnen helpen om de intensiteit van het licht te verminderen.
Hoe Tropical kamerplanten Bemest
De meeste commercieel beschikbare meststoffen bedoeld voor tropische kamerplanten bestaan ​​uit fosfor, die helpt bij de ontwikkeling van de wortels; stikstof, die de groei bevordert, kalium, wat ook helpt de wortels groeien, en calcium, die de plant helpt om te absorberen kalium en fosfor . Hoewel het is het beste te bevruchten in het voorjaar, maar het is ook raadzaam om licht alle bevruchten door middel van het jaar, ongeveer een keer of twee keer per maand. Time-release meststoffen zijn het best om dit te doen; dus gebruiken deze soort in de lente.
Wat zijn de ziekten die tropische kamerplanten beïnvloeden?
Tropische kamerplanten kunnen worden vatbaar voor ziekten als ze verkeerde hoeveelheden meststoffen, water of licht. Tropische planten zijn het meest kwetsbaar zijn voor aanvallen van schimmels, die planten zelf. Als je planten zijn meer dan gedrenkt, of hebben onvoldoende licht, of onderworpen zijn aan te veel vocht, of zijn geteeld in een potgrond mix die is niet gesteriliseerd, het resulteert in schimmelgroei. Schimmels groeien gewoonlijk en de verspreiding zeer snel, wat resulteert in de vernietiging van al uw tropische planten.
Enkele van de meest voorkomende symptomen van een schimmelinfectie zijn de verschrompelen van de tips van de bladeren samen met de donkere stroken; het vergieten van geïnfecteerde bladeren, een wit-grijze stof vormen op de bodem, en de bladeren krijgen zwarte, bruine of witte vlekken . De beste methoden van bestrijding van een schimmel aantasting zijn: met behulp van een fungicide voor de plant te behandelen; vermindering van het water; het verlagen van de luchtvochtigheid en het verhogen van de ventilatie.
Indien het getroffen bedrijf moet worden verpot, moet de bodem worden gesteriliseerd eerste. Een van de beste manieren om de bodem te steriliseren is om de bodem in een bakblik met een aardappel geplaatst in het midden. Dit moet worden gebakken op 350 graden. De bodem wordt gesteriliseerd nadat de aardappel wordt gedaan.
Welke zijn de beste tropische Huis planten te laten groeien?
Plumerias, Heliconia, en Gembers zijn enkele van de tropische kamerplanten die goed groeien in vochtige en warme omstandigheden. Als 's winters temperaturen zijn erg koud, kunnen ze binnen worden gekweekt. De Frangipani, of Plumeria, die komt in zeven types van rassen, is een geurige en mooie boom. Heliconia hebben mooie bloemen en grote bladeren, die een dramatisch effect kan hebben. Gingers Ook hebben een bedwelmende geur, en zijn verkrijgbaar in een aantal rassen. Ze groeien het beste in vruchtbare en vochtige organische bodem.
Er zijn veel meer rassen van tropische kamerplanten, die u kunt controleren online of door het betalen van een bezoek aan de plaatselijke tuinder die zich bezighoudt in hen.

No comments:

Post a Comment