Wednesday, 2 May 2012

Tips om een Portable wasmachine kopen

Voor mensen die voortdurend in beweging, als een reis op het platteland in uw Camper of varen, kan de was doen een echte gedoe. Of, als je toevallig te wonen in een gebouw dat er geen aansluitingen heeft voor een wasmachine en droger, of het appartement waar u woont is erg klein, en zijn ziek van sjouwen uw wasgoed op en neer, om de gemeenschappelijke wasmachines en drogers, of gebruik ophalen aan de wasserette en hoeft te bietsen voor munten gewoon om uw kleding te wassen, een draagbare wasmachine kan een geweldige optie, die zal werken in uw flat of appartement, zelfs als ze niet beschikken over een aansluiting voor een wasmachine worden.
Afgezien van het verlichten van de hoeveelheid wasgoed je nodig hebt om heen en weer te vervoeren, een draagbare wasmachine is ook goed voor uw in-tussen de wasserij. Zo kunt u wast uw dagelijkse kleren, zoals ondergoed, korte broek, T-shirts, tank tops, evenals delicate kleding. Het is ook zeer geschikt voor het wassen van babykleertjes.
Als u denken van het kopen, hier zijn een paar tips en functies te zoeken bij het kiezen van een draagbare wasmachine:
De overdraagbaarheid van de machine: Portable wasmachines worden kleine zijn zeer gemakkelijk op te bergen wanneer deze niet nodig is en uitgerold op hun wielen wanneer ze moeten worden gebruikt. Ze zijn ook uitgerust met een kraan-adapter, vandaar dat u kunt haak ze in elke keuken kraan.
Controleer de wasmethode: Portable wasmachines zijn verkrijgbaar met twee wassen methoden: pulsator en roerwerk. Pulsator wassen betekent dat het water wordt gepulst door de kleren, vandaar deze wasmethode zachter is voor de kleren, en dus zal uw kleding langer mee, vooral de delicate. Draagbare wasmachines die zijn uitgerust met de agitator zijn vergelijkbaar met de reguliere top-loading machines. Ze kleren wassen door eraan te draaien heen en weer.
Enkele bad of Twin Tub: Zoals de naam al doet vermoeden, twee bad draagbare wasmachines worden geleverd met een apart bad voor de spin droogproces. Dit stelt de machine om te drogen draaien op veel hogere snelheden, waardoor het drogen efficiënter, vergeleken met machines met een bad.
Controleer de controles en Programmatabel: Terwijl sommige draagbare wasmachines bieden een aantal wasprogramma opties, anderen hebben slechts een of twee. Evenzo, terwijl sommige komen met digitale bediening, met soft touch toetsen, samen met nog LED-display, kunnen anderen gewoon een knop voor handmatige bediening. De eenheden die zijn gedigitaliseerd controle hebben meestal ook een timer.
Het verbruik van water: Sommige draagbare wasmachines verbruiken meer water in vergelijking met hun capaciteit. Vandaar dat, wanneer het winkelen voor een machine te vragen voor een eenheid die minder water, die zal bijdragen tot zowel geld als het milieu te sparen verbruikt.
Rekening gehouden met de omvang: Portable wasmachines hebben minder capaciteit in vergelijking met full-size modellen. Als je gewoon op uw eigen of leven met slechts een andere persoon, een draagbare machine zou een ideale keuze in een klein appartement, maar indien het is een grote familie, zeggen met vijf leden, het is gewoon niet waard zijn inspanning.
Denk na over de Drogen Opties: Natuurlijk, een van de eenvoudigste manieren om uw kleding droog is om ze te hangen aan een droogrek. Echter, als de tijd die het kost aan de lucht drogen de kleren niet haalbaar is voor jou, dan kun je kijken naar de aanschaf van een draagbare wasmachine dat is een ring-cum-droger combo. Aangezien in deze modellen de kleding zijn beide gewassen en gedroogd, dus zul je niet nodig om de kleren van de ene machine naar de andere. Ze zijn verkrijgbaar in de prijsklasse van rond de $ 800 - $ 2000.
Een grondig onderzoek: Een van de beste manieren om het uitvoeren van een onderzoek naar de draagbare wasmachines is het internet, natuurlijk. Er zijn tal van websites die er zijn, waar u de kenmerken en prijzen van de verschillende modellen te vergelijken gewoon bij de klik van een muis-knop. U kunt meer inzicht te krijgen, die schriftelijke materiaal kan niet in staat om je geeft, door te gaan naar het apparaat winkels en praten met de vertegenwoordigers. Je kon ook lezen consumenten reviews en beoordelingen online, echter dat kunnen zij niet altijd onthouden door volledig accuraat zijn, aangezien zowat iedereen kan een online recensie te plaatsen.

No comments:

Post a Comment