Saturday 19 May 2012

Airless spuiters en Guns

Airless spuiten werking verf door een verf spuitpistool, waardoor het verstuiven van de verf, die vervolgens naar buiten komt door een kleine opening in een hoge druk, vergelijkbaar met een tuinslang bevestigd met een spuitpistool. In plaats van een compressor, de druk die wordt uitgeoefend op de vloeistof komt uit een zuigerpomp eenheid of een motor aangedreven membraan. Ze heten airless spuiters omdat gecomprimeerde lucht is niet gebruikt om de vereiste druk te verstrekken.
De grootte van de opening van de klep en de pk zijn de twee nummers die je nodig hebt om te controleren wanneer u wilt om de mogelijkheden van een verf spuitpistool te bepalen. Groter formaat pompen met grotere kleppen in staat zijn om zwaardere verflagen te behandelen.
Een breed scala aan afwerkingen en coatings kunnen worden toegepast met een airless verf spuiten in minder tijd in vergelijking met andere methoden van het aanbrengen van verf. Plus, kunnen deze spuiters worden gebruikt om de laag verf op welk dikte die u wilt toepassen.
Airless spuiters niet gebruikt voor gedetailleerde Werk
Airless verf spuiten worden meestal niet gebruikt voor het spuiten van verf banen die gedetailleerd werk vereisen, zoals auto's of kasten. Ze kunnen niet gebruikt worden voor dergelijke toepassingen, omdat deze verfspuitpistolen toepassing teveel verf te snel. Deze spuiters zijn ideaal voor exterieur en interieur oppervlakken zoals gebouwen of schuttingen. Airless spuiten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en configuraties, maar allemaal hebben over het algemeen dezelfde controles en functies. Het vereist een grote druk om een ​​zware vloeistof als verf werking door het kleine gaatje aan het uiteinde. Plus, er moet voldoende druk om een ​​goede patroon van spuiten die komt uit de tip te handhaven.
Er zijn twee soorten van Airless Paint Sprayer Pompen
De airless verfspuit's basiscomponenten zijn: een pomp, de slang, het pistool en de tip. Er zijn twee soorten pompen - de zuiger en het middenrif - en beiden werken heel goed. Hoewel het diafragma-type niet pomp zeer dikke verf, waardoor de zuiger type kan heel goed omgaan. Vandaar dat de zuiger pomp type airless spuiters zijn de meer veelzijdige.
De zuigerpomp Type Airless Paint Sprayer: Dit type bestaat uit verschillende componenten die een zuiger, terugslagkleppen en verpakking op te nemen. Wanneer de zuiger omhoog beweegt ontstaat er een vacuüm, zodat de verf wordt opgezogen in een kamer, bekend als de vloeistof sectie, en toen de zuiger komt neer duwt de verf in een hoge druk slang.
Een zeehond is gemaakt door de verpakking, zodat er geen verlies van de druk tijdens het spuiten schilderwerk. Het Airless verf spuitapparatuur gebruikt door professionals zijn uitgerust met verpakking die is zelfregelend, die voorkomt vroegtijdige slijtage en de eis voor reparaties.
De stroming van de verf van vloeistof van de pomp sectie om de slang wordt geleid door de terugslagkleppen, of de kogel en zitting kleppen. Dit helpt bij het voorkomen van de verf wordt naar achteren gepompt door de pick-up tube.
De membraanpomp Type Airless Paint Sprayer: Een zuiger wordt ook gebruikt in het middenrif type airless spuitmachine, hoewel op een andere manier. Hydraulische vloeistof wordt bewogen door de zuiger met het oog op het middenrif, wat resulteert in de verf wordt opgezogen en dan wordt geduwd door de slang en vervolgens het pistool te verplaatsen.
Het membraan is niet geraakt door de bewegende delen. De zuiger en de hydraulische vloeistof de beweging resulteren in het middenrif op en neer beweegt in een zeer snelle wijze. Hoewel er geen verpakking wordt gebruikt in dit ontwerp, maar terugslagkleppen moeten worden gebruikt.
Deze methode van toepassing vereist een hoge druk slang, die wordt beoordeeld op basis van maximale van de pompcapaciteit van de druk. Typisch, de werkdruk is 3000 psi. Deze slang is zeer taai, die heeft de mogelijkheid om aanzienlijk hoge bedragen van de druk weerstaan ​​en is Knikbestendige. Het is raadzaam om nooit te proberen en deze slang als het kan leiden tot een blessure te herstellen. In plaats van repareren is het beter om te vervangen.
Het Airless verfspuitpistool
Het Airless verfspuit wordt gecontroleerd en de tip wordt gehouden met de hulp van het spuitpistool. Het ziet eruit als een pistool, want het heeft een trigger en handvat. Zodra de trekker wordt overgehaald, de klep opent, waardoor de verf door middel van de tip uitvloeien over het oppervlak dat wordt geschilderd.
Bij het kiezen van een spuitpistool, is het belangrijk om te kijken voor het comfort factor. Spuitpistolen zijn ofwel 2 of 4 vingers geweren. Deze nummers geven het aantal vingers nodig is om de trekker over te halen.
De keuze van de spuittip is afhankelijk van de mogelijkheden van de pomp en de soort verf wordt gespoten. De keuze van de spuittip zal een effect hebben op de effectiviteit en prestaties van de airless verfspuit.
Dit zijn de belangrijkste componenten die alle airless spuiters omvatten. Uw wensen en verwachtingen zal bepalen welk type je kiest om te kopen. Houd in gedachten dat hoe dikker de verf, hoe meer kracht je zal nodig hebben.

No comments:

Post a Comment