Sunday, 6 May 2012

Soorten van de Keuken Werkbladen

Een keuken is aanrecht kan vaak het brandpunt van de kamer. Dit is waar, afgezien van het koken, zelfs socialiseren vaak plaatsvindt. In de moderne huis, in feite, de keuken aanrecht is het centrum van de drukste van de kamers. Daarom zijn sommige van de belangrijkste bezorgdheid over de keuken aanrecht, afgezien van de functionaliteit, is de duurzaamheid, en waarschijnlijk nog belangrijker, de esthetische aantrekkingskracht. Als blikvanger uw keuken moet het aanrecht zowel wedstrijd als versterking van de stijl en sfeer van de kamer.
In het verleden, laminaten formica en plastic de Roost zover keuken werkbladen betrof uitgesloten. Echter, met wisselende smaken, budgetten en technologie, zijn deze materialen is snel om plaats te maken werkbladen gemaakt van natuursteen en materiaal, zoals graniet, kwarts, beton, en zo verder. Dus, hier is een discussie over deze materialen om u te helpen bij het kiezen van een type keuken aanrecht die past bij uw behoeften.
Granieten Countertop for Weerstand, duurzaamheid en kwaliteit
Een van de zwaarste natuurlijke materialen die u kunt gebruiken als uw keuken aanrecht is graniet. Volgende alleen diamanten zoveel hardheid betreft, is graniet een steeds populaire keuze als een keuken aanrecht vanwege zijn weergaloze taaiheid. Graniet is ook in het algemeen ongevoelig voor krassen. Hoewel graniet gebruikt te worden beschouwd als een high-end product dat gebruikt wordt door rijke mensen, deze dagen, en toename van het aantal gewone mensen kiezen om het te installeren als hun keuken aanrecht.
Andere voordelen graniet is zijn weerstand tegen hoge temperaturen. U kunt zeer heet kookpotten en braadpannen op een granieten aanrecht zonder deze schade. Echter, graniet heeft wel een nadeel - het natuurlijke porositeit. Dit maakt het vatbaar voor permanente kleuring als vette of zure stoffen moeten morsen op.
Aangezien graniet is een natuurlijk materiaal, denk je misschien dat het beschikbaar zou zijn in een beperkt aantal kleuren. Maar, integendeel, want het is ontgonnen vanuit een aantal locaties over de hele wereld - van Sri Lanka naar Brazilië naar Texas - de verscheidenheid van kleuren die beschikbaar is in is behoorlijk indrukwekkend - van de robijn rood, naar groene groen, om Jet Black. Bovendien zal elke plaat graniet zijn eigen onderscheidende kleur patroon, met vlekken, strepen en spikkels dat u plezier in voor een lange tijd inderdaad.
Quartz Keuken Countertop - natuurlijke en kunstmatige
Kwarts, ook wel kwartsiet, is een meer natuurlijke materiaal gemaakt van steen dat in populariteit groeit als een keuken aanrecht. Het is vooral gewild omdat kwarts wordt een kristallijn materiaal, voegt een glinsterende diepte en schoonheid in elke keuken is geïnstalleerd inch
Natuurlijk kwarts is een materiaal dat is zeer dicht en hard kunnen meestal bestand tegen zeer hoge drukken en temperaturen zonder te beschadigen. Natuurlijk kwarts oppervlak is uitzonderlijk glad, dat is wat maakt het zo populair is als een keuken aanrecht. En, vanwege de interne structuur, kwarts is zo hard als marmer en graniet. Bovendien, omdat het veel minder poreus dan de andere twee, is er veel minder kans op beschadiging van de vlekken aanrecht permanent.
Afgezien van de natuurlijke kwarts dat is gewonnen uit steengroeven, is er ook ontworpen kwarts die beschikbaar is, dat is relatief goedkoper. Ze komen in een breed scala van kleuren. Engineered kwarts is gemaakt door middel kwarts deeltjes worden toegevoegd aan gekleurd hars, die vervolgens wordt gebakken, en vervolgens geperst, en ten slotte gepolijst. Het materiaal dat de resultaten van dit proces is niet-poreuze een hoge mate, is zeer hard, en heeft een glans die niet saai op een grote mate voor een lange tijd. Hoewel ontworpen kwarts kan niet helemaal overeen met de verscheidenheid aan textuur en graan dat natuurlijke kwarts nog steeds,, Het bootst de natuurlijke variatie heel nauw, plus heeft minder onderhoud nodig is.
Concrete Keuken Countertop - Een grote DIY Materiaal
Hoewel u misschien niet denken dat beton zou een aantrekkelijk materiaal als een keuken aanrecht te maken, het doet eigenlijk. Veel fabrikanten maken gepolijst beton keuken werkbladen die zijn erg mooi en zijn ook heel betaalbaar. Echter, een van de beste dingen over concrete is dat je kan een werkblad zelf. In feite zal het maken van uw eigen DIY betonnen keuken werkblad blijken inderdaad zeer zuinig. Zolang u bent klaar om te experimenteren met het proces van het maken van concrete en het niet erg om een ​​beetje rommelig, kunt u een werkblad te maken dat je trots op zijn.
Door het gebruik van gekleurde pigmenten, verschillende soorten van de totale, en chemische vlekken, een betonnen keuken werkblad kan nabootsen veel duurder materiaal zoals graniet, kalksteen en marmer. En door het geven uw concrete aanrecht een jas van epoxy, kun je het een aantrekkelijk en glanzende afwerking, die ook zal beschermen. De natuurlijke en warme patina dat concrete heeft maakt het zeer aantrekkelijk als een keuken aanrecht.

No comments:

Post a Comment