Tuesday, 8 May 2012

Black Hair Care Tips

Black is beautiful en hoe! Zwart haar heeft betoverd mensen al jaren en men heeft gezien zwart haar charme uitstraalt when strakke rechte,, gevlochten of wanneer lang en krullend. Zwart haar is ook mooi als gedragen lange, korte of bijgesneden en mensen die niet van nature gezegend met zwart haar naar de omvang van het gebruik van zwarte haarkleur om het uiterlijk te bereiken! Maar natuurlijk zwart haar moet ook extra zorg en styling. Heb je enkele tips over zwart haar zorg? Gewoon verder te lezen!
Black Hair Care Tips (Oliën en haar wassen):; altijd Masseer uw hoofdhuid op een regelmatige basis. Dit stimuleert de olieproductie en ook helpen om de droogheid van je haar te verminderen. Voor degenen die hebben extreem droog haar, olie uw hoofdhuid na het wassen en als je haar nog vochtig is, masseer de olie in je hoofdhuid. Dan voorzichtig uit borstel om de uiteinden van je haar.
Probeer om te douchen met warm water als warm water kan droog en veroorzaken een irritatie van de hoofdhuid.
Nog een andere tip voor natuurlijke zwart haar zorg, wanneer je je haar wast zou zijn om ze te wassen slechts in een richting. Dit zou voorkomen dat je haar wordt verward wanneer u een haar te wassen zijn.
Hebben een dagelijkse haar bad is een strikte no-no. Dagelijks wassen verwijdert de natuurlijke olie uit je haar. Natural Black haren zijn bekend laag op het vochtgehalte. Daarom zwart haar vereist meer zorg dan enig ander soort haar.
U kunt ook proberen een hete olie behandeling. Dit zou smeer de droge hoofdhuid, die op hun beurt helpen om de natuurlijke vochtbalans zwarte haren te houden.
Black Hair Care Tips (borstelen en behandeling):; Zwart haar is ook gevoelig voor haarbreuk en haaruitval. Dus wees voorzichtig met je haar. Gebruik een zwijn borstel en ze helpen om de natuurlijke oliën het haar vanaf de wortel te distribueren naar de tip. Elke zachte borstel als het langzaam wordt gebruikt zal een zeer goed effect op je haar.
Altijd das je haar wanneer je naar bed gaat. Zwart haar neiging om verstrikt raken whist vang je je schoonheid slapen. Ook de natuurlijke oliën te zetten op het kussen als je slaapt. Het is vaak aangeraden om satijn sjaals en kussenslopen te gebruiken om deze reden. Dit komt omdat katoen absorbeert de natuurlijke olie van het haar en katoen kussenslopen kan het haar ook de oorzaak in de war.
Als haren kammen, verdeel het in kleine hanteerbare delen. Dit zal helpen om alle klitten en haarbreuk te verminderen. Zodra u klaar bent met wassen, altijd zeker van zijn dat u uw haar grondig af te spoelen. Dit zou ervoor zorgen dat u hebt geen residu dat overblijft in het haar.
Nooit hardvochtig wrijf je haar met een handdoek. Altijd voorzichtig gebruiken of laten drogen.
Bij het gebruik van elastiekjes in je haar ervoor te zorgen dat je het deksel met een glad materiaal. Dit zou voorkomen dat uw haar uit te zitten in de banden. U kunt genieten van het elastiek in de olie voor gebruik. Of je kunt schakelen naar clips en roller om haarbreuk een minimum te beperken, maar vermijd het gebruik van scherpe clips die verdere schade aan je haar kan veroorzaken.
Indien mogelijk, weg te blijven van het gebruik van warmtebehandeling en die andere processen, tenzij als het absoluut noodzakelijk, omdat dit kan leiden tot het drogen van je haar. De meeste van dergelijke behandelingen hebben de neiging om strip uit alle natuurlijke olie en ook leiden tot het haar zijn natuurlijke textuur te verliezen.
Product Tips voor Natural Black Hair Care:; De eisen van de zwarte haren zijn verschillend. Zij hebben ook de neiging om minder dicht in vergelijking met andere haar. Kijk daarom voor producten die beter haargroei te bieden en zijn voorzichtig met je haar. Gebruik van natuurlijke haarverzorging producten die minimaal gebruik van chemische stoffen in vergelijking met anderen hebben.
Probeer shampoos gebruiken met een lage pH. Shampoos die een hoge pH hebben de neiging om uitdrogen haar. Als je conditie van je haar, probeer het te kammen met je vingers eerst. Vervolgens gebruik maken van een grove kam vanaf de bodem, om te voorkomen dat het breken van te veel haren.
Gels kunnen blijken te zijn een goede optie voor het vormen van zwarte haren zijn en geven het vorm. Kies daarom voor niet-vette formule die altijd geven haar een gezonde glans aan.

No comments:

Post a Comment