Friday 18 May 2012

Garage-opslag Ideeën: Het creëren van een Garage-opslag Plan

Garages deze dagen zijn niet langer alleen repositories voor voertuigen, huishoudelijke junk, en ongebruikt gereedschap. Ze zijn vaak een integraal onderdeel van woningen, een verdubbeling op als wasruimtes, hobby, werkplaatsen, kinderen spelen gebied, en ga zo maar door. Garages kan ook dienst doen als kantoor aan huis. Met het oog op het optimaliseren van uw garage opslag, moet u weten wat de verschillende opties zijn.
Hier zijn een aantal garage opslag ideeën die u kunt gebruiken om het overzichtelijk te houden en vind de dingen die je nodig wanneer je ze nodig hebt:
Garage Storage Ideeën
Optimaliseren van de garage: Een van de beste ideeën is de optimalisatie van de ruimte in uw garage voor uw opslag behoeften. Om te zorgen dat uw garage opgeruimd en schoon zijn er talloze opties voor opslag die beschikbaar zijn voor deze dagen. Begin met het categoriseren van de dingen die je gebruik volgens hoe vaak u ze gebruikt. Bijvoorbeeld het schoonmaken van leveringen en vuilniszakken die veelvuldig worden gebruikt terwijl de wiet trimmer of de grasmaaier hoeft niet te worden bewaard in het midden in het centrum van uw garage. Garage opslag items kan variëren van items die niet tot de instrumenten die gebruikt worden voor sportmateriaal om zelfs een camper of een kleine boot.
Gebruik Containers om punten te houden: Containers zijn erg handig voor het stapelen van objecten. En als je label hen zal bespaart u tijd en moeite later. Fietsen en andere parafernalia, zoals inline skates, fiets helmen, en zo verder kan worden gemonteerd op een zijwand. U kunt ook installeren op een werkbank in de garage als je in de timmer-en dergelijke.
Garage Legplateaus: Garage Legplateaus die wand zijn een van de beste manieren om praktisch alles wat je nodig hebt, met het gemak van de mogelijkheid om alles ter plaatse moet je nodig hebt op te slaan, omdat ze daar op de planken. Er zijn verschillende ontwerpen in stellingen met een aantal eenheden dat de gehele zijkant of achterkant muur te dekken. Zodra u het organiseren van de planken, zal het voorkomen dat er iets wordt gehouden verspreid op de vloer. Een ander goed idee is om elk van de planken label, zodat iedereen weet waar de dingen een keer hoeven te gaan zetten ze terug, plus het maakt het veel makkelijker om dingen te vinden wanneer u ze nodig hebt.
Vrijstaand Opbergkasten: U kunt ook gebruik maken van vrijstaande opbergkasten die erg nuttig zijn in garages. Alles wat je nodig hebt om er zeker van is dat de kasten in staat zal zijn om op te staan ​​op hun eigen en dat de garage vloer vlak is. Deze vorm van opslag is vooral nuttig omdat ze kunnen worden verplaatst in de garage wanneer u iets anders op te slaan in een bepaald gebied van de garage.
Use Rafter Rekken voor extra opbergruimte: dus voeg keper rekken dat u het optimale gebruik van de ruimte overhead voor opslag te maken. Dit soort van bovengrondse rekken zal bieden veel ruimte waar dozen kunnen worden bewaard en dingen die niet erg vaak gebruikt.
Gebruik haakjes, haken en pegboards: Enkele van de andere garage opslag ideeën omvatten het gebruik van haakjes, haken en pegboards op de muren, waar items zoals golfclubs, tuingereedschap, schoffelen, en werkkleding. Er zijn ook speciale eenheden die beschikbaar zijn die ideaal zijn voor de opslag van sportartikelen als sneeuwschoenen, baseball ballen en vleermuizen, tennisrackets, en zo verder.
Veiligheid Bewijs uw Garage: Als je gevaarlijke dingen zoals verf, pesticiden en meststoffen, houd ze dus in een veilige plaats dat ze buiten het bereik van kinderen. Dit geldt voor scherpe tuingereedschap ook, die moeten overhead worden opgehangen, en die niet kunnen worden opgehangen moet worden bewaard in een afgesloten dozen.
Garage-opslag Plannen: Er zijn tal van huis planning sites op het Internet waar u kunt uitprinten garage opslag plannen, om meer garage opslag ideeën op te doen. Met een paar goede ideeën over garage opslag van plan samen met de juiste opslag implementeert, kunt u uw garage opslag ruimte en de beste te maximaliseren om hun optimum.

No comments:

Post a Comment