Saturday, 12 May 2012

Home Verbeteringen met Tin plafondtegels

Ben je moe van je gekleurd en grauw oude plafond? Waarom niet gaan voor een van de laatste trends in de woning van verbeteringen deze dagen, en vervang uw oude plafond met tin plafond tegels. Niet alleen zijn ze aantrekkelijk, maar je hoeft niet te gaan om de kosten van het inhuren van iemand anders voor de baan, omdat tin plafonds zijn eenvoudig te installeren en kan een klus worden.
Een kijkje in de geschiedenis van Tin plafondtegels
Eigenlijk tin plafonds zijn geen nieuw idee, maar al sinds het midden van de 19e eeuw, toen ze inderdaad een innovatief idee. In die dagen werden tin maxima gebruikt door de middenklasse van Amerika als een antwoord op de sierpleister plafonds, die zwaar de rijke Europeanen gebruikt. Tin plafond tegels op dat moment waren de massa gemakkelijk geproduceerd, gemakkelijk en licht om mee te werken, had uiterst gedetailleerde ontwerpen, en ze waren superieur aan pleister op verschillende manieren. Deze reliëf tin panelen werden gebruikt om de plafonds van, hotels, bedrijven en woningen te dekken.
Die trend in tin plafond tegels bijgevuld in de jaren 1890, waarna veel van die versiering was je bedekt met akoestische drop-plafond tegels of gipsplaat. Het was veel later, toen experts in restauratie begon terug te keren naar hun huizen vorige grandeur die de bewaarde tin plafond tegels opnieuw werden blootgelegd. Hoewel sommige van hen had behoefte aan een zekere mate van schilderwerk, strippen, of herstellen, veel van het oude tin plafond tegels wel gelukt om de tand des tijd en verkeerd gebruik veel beter dan werd verwacht weerstaan.
Hernieuwde belangstelling voor Tin plafondtegels Vandaag
Deze dagen, tin plafond tegels zijn weer in de mode, waardoor een aanzienlijk terug te komen in huisinrichting. Remodelers worden overspoeld met de vraag van huiseigenaren voor tin plafonds voor hun home improvement projecten. Bouwers zijn op basis van tin plafonds als sales incentive in veel van hun nieuwe modellen van de woningen. Ook ontwerpers are begroeting deze nieuwe trend in tin plafond tegels met veel enthousiasme. Veel bedrijven zijn begonnen met herscheppen van tin plafond tegels in dezelfde patronen die populair waren in het verleden met hernieuwde belangstelling. Deze nostalgische verlangen naar die tijd van Amerika heeft het mogelijk gemaakt voor antiek, koper en zilver afwerking van die oude modellen in tin plafond tegels, samen met aangepaste ontwerpen naar de moderne huisinrichting trends van vandaag past.
Veel van de ontwerpers van vandaag nog steeds blijven tin plafonds schilderen in het wit te laten lijken gips, echter, is de originele tinnen blik vangen op nu, omdat veel mensen willen de stijl van de jaren 1800 na te bootsen in het blik plafondtegels zijn ze gebruiken voor hun huis verbeteringen.
Als u gaat in voor verbeteringen aan het huis, en zijn op zoek naar tin plafond tegels, hier zijn enkele tips voor het kiezen van hen:
Tin plafondplaten zijn er in vele modellen: in plaats van met behulp van de lichtgewicht aluminium of grijsachtig gekleurd economie tin, is het een beter idee te gaan voor de onvoltooide tin panelen, die zijn gemaakt met heldere vertind panelen die zijn stalen gestempeld. Tin plafond tegels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en patronen. Zoveel kleuren betreft, krijg je tin plafond tegels in goud, zwart, zilver, roest, bourgogne, koperplaten, mokka, bronzen en wit. Er zijn verschillende stijlen te kiezen bij welke kan worden dichtgespijkerd, snap vergrendeld, daalde in, en lijstwerk. Als u gebruik maakt onvoltooide tegels, kunt u deze verf volgens uw keuze van kleuren, of als je tanden tegels te kiezen gekleurd, kunt u een duidelijke polyurethaan coating te gebruiken als een beschermhoes. Bij gebruik van tegels die kunnen worden snap vergrendeld, kunnen ze direct worden verankerd aan een gipsplaten plafond met 6 gipsplaat schroeven.
Met behulp van Backsplash Tin plafondtegels: Backsplash tin plafond tegels zijn groeiende populariteit voor keukens en badkamers. Tegels die de zes-patroon stijl hebben, zijn meer geschikt voor het creëren van een backsplash effect, hoewel 12-patroon tegels zijn ook gebruikt. Deze tegels moeten worden dichtgespijkerd in plaats van snap vergrendeld.
Met behulp van gekleurde Tin plafondtegels Terecht: Het gebruik van licht gekleurde tin plafond tegels in een ruimte met een laag plafond heeft helpt om het lage plafond kijken. Als u van plan bent de renovatie van uw badkamer is het plafond met tin plafond tegels, kunt u gaan voor gedurfde kleuren. Bourgogne and mochas ziet er geweldig uit in de huiskamer. Natuurlijk spreekt het vanzelf dat het uiteindelijk is uw persoonlijke smaak in kleur evenals de stijl van de inrichting van uw huis dat het meest toe.
Tin plafond tegels kunt een frisse touch om een ​​oude en muffe kamer zonder kosten te veel en met de mogelijkheid van een eenvoudige installatie.

No comments:

Post a Comment