Saturday 5 May 2012

Draagbare propaankachels en Grills

Draagbare Propaan kachels zijn gebruikt om gebieden die niet zo warm of geïsoleerd, zoals terrassen, garages en tuinen warmte. Deze kachels gas gebruiken onder extreme druk om de warmte te genereren. Draagbare propaankachels kunnen worden genomen om elke locatie en zijn zelf opgenomen, wat betekent dat ze hun eigen levering van gas te hebben. Ze hoeven niet te worden aangesloten op een externe bron van gas of elektriciteit. Het gebruik van propaan kachels is meer in het bedrijf van de bouw en de planning. Het merendeel van de propaan kachels hebben instelbare temperatuur controle, zodat uw comfort niveau kan worden geoptimaliseerd en worden ook weerbestendig dus je kunt ze bewaren voor een lange tijd en ze zou niet verroest. Klein formaat en lichtgewicht maakt het draagbaar en handig. Ze kunnen ook worden gebruikt als tafelblad kachels. De brandstof die deze kachels gebruiken is ook niet erg duur. Deze kachels zijn er in verschillende vormen en maten. British Thermal Units percentage van deze kachels, die de output van energie maatregelen. Deze beoordelingen zijn in lijn met het gebied de kachel wordt gebruikt voor verwarming. Als de kamer waren ongeveer honderd vierkante meter, zou dit alleen nodig tienduizend British Thermal Units van de macht dat een magazijn of in uw tuin zou kunnen vereisen tweehonderdduizend van British Thermal Units. Vent of elektriciteit is niet vereist voor propaan kachels. U kunt steken ze door Match en gemakkelijk te verplaatsen ze allemaal rond. Sommige zijn lang en hebben een hooded schild dat helpt om te reflecteren de warmte naar beneden en de kap wordt een torchiere. Sommige zijn vak uit en worden genoemd stralende of convectie kachels en in tegenstelling tot torchiere kachels, ze worden gebruikt om schuren, garages, werkplaatsen en dergelijke hitte. Deze laatste valt op de natuurlijke luchtcirculatie de hitte. Aangezien propaan zuurstof nodig om deze kachels branden zou niet functioneren in een gesloten ruimte.
Voordelen van Portable propaankachels
De voordelen van Portable propaankachels zijn als volgt:; Het is niet noodzakelijk een bevestiging als een vloer, muur of plafond zoals hij doet voor een permanente. ; Om een ​​permanente propaan kachel, het vereist een bouwvergunning die klaarblijkelijk niet vereist in geval van een permanente kachel. ; Permanente kachels vereisen elektriciteit om de macht van de ventilator die draagbare batterijen niet nodig. ; In het geval van permanente verwarming is ventilatie nodig om de buitenwereld dat hetzelfde is niet vereist voor draagbare kachels. ; Portable Propaan Grill
Het grootste deel van het gas barbecues gebruiken propaan als brandstof, meestal vloeibaar propaan, dat is, LP. Het heeft het voordeel dat het wordt geleverd in een draagbare tank en is gemakkelijk beschikbaar is. Het gas wordt onder druk wordt gehouden, omdat propaan wijzigingen in vloeistof bij -43 graden Celsius, dus het moet worden gecomprimeerd die nog vloeibaar tot ongecomprimeerde. Outdoor grillen is beter, omdat op het moment dat er gasten in het huis, wilt u misschien om te ontspannen in uw tuin, zodat draagbare grills zijn een grote hulp. Het is net als iedere andere grill die een kookoppervlak gemaakt van parallelle metalen staven of een porseleinen beklede metalen raster, geplaatst op een brandstof kunnen produceren enorme hitte, die kunnen oplopen tot temperaturen als 500 graden Fahrenheit is. Een gas grill heeft een gasbron, slangen, kleppen regelen, branders, starters, kookplaat, grill lichaam en grill motorkap. De gasbron of propaan bron is aangesloten op de afsluiter toezichthouders door de belangrijkste slang en de knoppen controle van de regelgevende instanties in de regulatie van de hoeveelheid gas stroomt en de opgewekte warmte.
Propaan is energiezuinig en deze kachels geven minder erg emissies die na laagste aardgas. Propaan is draagbaar en absoluut niet riskant. Ze zijn zuinig en milieu vriendelijk en komen als een redder, wanneer het kwik begint te dalen.

No comments:

Post a Comment