Friday, 4 May 2012

Koelkast Reparatie Tips

Een huis zonder een koelkast lijkt een nachtmerrie! Vandaag, bijna elk huis bevat een koelkast. De werkende persoon zou waarschijnlijk wel weet zijn voordelen meer dan iemand anders. Een leven zonder de koelkast zou dagelijkse taken een omslachtige aangelegenheid. Twee deurs koelkast, side-by-side koelkasten, compacte koelkasten ed zijn beschikbaar in mooie kleur regelingen om uw interieur passen en ook in compacte maten voor de alleenstaande. Wat de eisen, de keuze is uiteindelijk aan jou.
De koelkast wordt ook het meest onopvallend naar de omgeving totdat het daadwerkelijk stopt functioneel goed. Hoewel de koelkast kan spic en span uitzien dan de buitenkant, het is niet altijd het apparaat is goed functioneren van de binnenkant. Tot op een mooie dag, besef je dat het niet langer functioneren! Onophoudelijke oproepen naar de reparateur en veel zorgen momenten volgen tot je uiteindelijk de koelkast gerepareerd terug naar de normale toestand te krijgen.
Maar wist je dat er bepaalde manieren waarop u kunt uw koelkast soepel functioneren? Er zijn inderdaad enkele manieren waarop u de koelkast zelf te repareren zonder een beroep op uw gewone dienst.
Hier zijn een aantal Koelkast Reparatie Tips:
Er zijn momenten waarop je koelkast plotseling kan lawaaierig handelen. Zie je zelfs een verhoging van de elektriciteitsrekening. Fret niet; in dergelijke gevallen, alles wat je hoeft te doen, is koopt een speciale staalborstel die goed past onder de koelkast. Met deze kun je eruit trekken al het vuil en de grime. Nu kan je stofzuiger het gebied met de hulp van een dun beslag. Dit is een van de voornaamste redenen waarom uw koelkast kunnen worden traag en lawaaierig en u kunt er zeker van zijn dat zal functioneren op zijn best zijn! Geen noodzaak van enige heavy-duty reparaties.
Een andere manier zou zijn om alle objecten die het blokkeren van de luchtstroom buiten de koelkast duidelijk. Altijd toestaan ​​ten minste 3 cm van de ruimte rondom.
De volgende keer dat je koelkast niet meer functioneert, controleer dan de condensorbatterijen op de achterkant van de doos. Ook voor zorgen dat de box is een paar centimeter van de muur en niets moet op de top, aan de achterkant, dat de warmte die uit, van de spoelen zou blokkeren.
Als uw koelkast koelt niet goed, kunt u kijken op je koelkast voordat je een rinkelen to de reparateur. Ten eerste moet je om te zien of het licht gaat branden wanneer u de deur opent. Vervolgens controleren of de thermostaat goed is ingesteld. Als er geen probleem met dit, dan moet je om te controleren of de compressor motor draait. Deze bevindt zich meestal aan de achterkant van de koelkast in de buurt van de bodem. Zelfs als het probleem aanhoudt, kan het probleem ontstaan ​​als gevolg van de verschillende onderdelen. Koelkasten hebben ofwel een ADC (Adaptive Ontdooiregeling) of een mechanische ontdooiklok. Als uw koelkast heeft een mechanische timer, moet u de koudste stand en voortgang van het ontdooiklok. U kunt ook handmatig vooraf de timer met de hulp van een schroevendraaier. Je moet Steek de schroevendraaier in de voortgang tandwiel en draai het rechtsom. Als het probleem aanhoudt, moet u wellicht uiteindelijk bellen met de repairperson.
Een andere manier om je koelkast werkt zo spoedig mogelijk zou zijn om een ​​grondige controle van de grill krijgen waarin. Voor dat je nodig hebt om de koelkast haal eventuele elektrische schokken te voorkomen. De meeste koelkasten hebben toegang grill, die is bevestigd aan de onderkant van de unit. Zodra u de grill, u kunt de hoeveelheid stof die kan hebben gemonteerd boven, op de spoelen te controleren. Dit stof zal moeten worden verwijderd met behulp van een stofzuiger. Maar whist dit te doen, ervoor zorgen dat u niet buigen of een deel van de slang lek.
Hier zijn enkele tips voor een goed onderhoud van uw koelkast:; nooit vol uw koelkast, omdat het niet cool te goed. ; Bewaar nooit uw koelkast unplugged voor een langere periode. Dit is simpelweg omdat sommige eenheden nodig continu gebruik. Dit zou zorgen voor een goede smering van de compressor. ; Houd uw koelkast rechtop wanneer u verhuist naar een nieuwe plek. ; Zorg ervoor dat uw koelkast vol is, omdat dit zal ook helpen bij het goed functioneren van het stuk. Vermijd teveel vullen. ; Altijd Ontdooi je diepvriezer regelmatig te ontdooien handleiding en nooit chip weg vorst. ; Altijd een kloof van 24 uur te houden na het verplaatsen van een koelkast en voordat u de stekker in het stopcontact, altijd verwijzen naar de handleiding voor de juiste koelkast reparatie tips of onderhoud tips die u zullen helpen bij de goede werking, voor een lange tijd te komen!

No comments:

Post a Comment