Sunday 9 October 2011

Tray Plafond Design: versieren Tray Plafond

Tray plafond is een stijl van het plafond waar het plafond lijkt op een lade die heeft op zijn kop gezet. De zijkanten van de plafonds hebben vaak vierkante randen aangebracht in de vorm van een reeks stappen langs de muur naar het platte vlak van het plafond. Het grootste voordeel van de lade plafond is dat het de ervaren hoogte van de ruimte toeneemt. Het biedt ook ruime hoeveelheid van mogelijkheden om het plafond te verfraaien. Tray plafond ontwerp of versieren tray plafond moet worden gedaan op een manier zodanig dat het de inrichting van de rest van uw huis een aanvulling.
Tray Plafond Decorating Ideas - Molding; Crown molding is een effectieve manier van het creëren van tray plafond inlijsten. Als u een lade plafond in plaatsen zoals de woonkamer of eetkamer waar uw gasten zitten, dan gieten zal helpen om uw gasten de aandacht naar het plafond te trekken. Het verhoogt de uitstraling van de kamer spruitstuk en ik weet zeker dat jouw idee zal ook worden gewaardeerd. Selecteer een verf kleur als stralend wit of een rijke bruine tint voor het schilderen van uw kroon molding.
Tray Plafond Decorating Ideas - Schilderen, Als het gaat om het schilderen tray plafonds kunt u experimenteren veel als de vorm van het plafond is vrij uniek. De verf moet geven maximale aandacht aan de ongewone eigenschappen van de lade plafond. If u verf de lade plafond met wat donkere tinten, dan zal het helpen om een ​​gevoel van nabijheid en warmte in de ruimte te geven. Aan de andere kant, het kiezen van een lichtere tint van kleur zal een open en luchtig gevoel te geven. U kunt de kleur van de muren, de lade stappen en het plafond van dezelfde kleur. Hiervoor moet u een spectaculair oog springende muur kleur te kiezen.
De kleuren van muren en het plafond kan worden gehouden anders. Verf de verticale delen van de lade stappen en de muur met dezelfde kleur en overeenkomen met de horizontale gedeelte van de lade stappen met de plafonds. Dit ziet er heerlijk op plafondprofiel. Een ander idee is om de kleur van de lade plafond een tint lichter dan die van de muren.
Tray Plafond Decorating Ideas - Bekleding; Als u liever bedekken je blad plafond, behang of plafond tegels zijn de twee van de beste keuzes voor u beschikbaar. U kunt bedekken met een rijke textuur behang dat zal toelaten om uw dienblad plafond geven een dramatische look. Installatie van het plafond tegels op de lade plafond is een geweldige manier van decoratie. Tegels van een breed scala van kleuren zijn verkrijgbaar in de markt en kunt u kiezen uit hen. Zelfs sommige van hen hebben ontwerpen gegraveerd. Sommige van deze ontwerpen zijn traditionele en anderen zijn modern. Uw keuze hangt af van de aankoop van het soort uitstraling die u wilt. Als de tegels zijn licht in gewicht, kunnen ze eenvoudig worden geïnstalleerd door het toepassen van een eenvoudige constructie lijm. Tijdens het installeren van de tegels zorg dat ze zijn gemonteerd, heel goed en de groeven zijn niet zichtbaar.
Tray Plafond Decoreren Ideeën - Verlichting; Verlichting is ook een belangrijk aspect van de lade plafond stijlen. Schilderen en boetseren van de lade plafond kan alleen maar gemarkeerd als u gekozen hebt het juiste soort lichtpunt. Een veelgebruikt lamp vaak niet in slaagt om het gewenste effect te geven aan de lade plafond. Vandaar, moet u komen met een aantal ongebruikelijke manieren om het plafond trays versieren met lampjes. Bijvoorbeeld aanpassen van een antieke stuk vogelkooi in een apparaat aan het licht te houden. Een moderne kroonluchter verlichting zal geven een stijlvolle look. Als u de armatuur verschuilen achter het gieten kan het een echt dramatisch effect om de lade plafond. U kunt ook kiezen voor een van beide inbouw armatuur of opknoping verlichting afhankelijk van het soort van stemming en sfeer uw voorkeur in de kamer.
Dit zijn enkele van de weinige ideeën van het versieren van tray plafond dat ik met u hebben gedeeld. U kunt gebruikmaken van uw creativiteit en komen met meer innovatieve en interessante tray plafond ontwerpen op uw eigen.

No comments:

Post a Comment