Saturday 15 October 2011

Ideeën voor Rope Lights: Buiten LED Rope Verlichting

Rope verlichting gewoon opbeurt het uiterlijk en de sfeer van het milieu. Indien u van plan bent een klein samenzijn op een donkere nacht in de buitenlucht, dan is de LED-verlichting touw is de ultieme optie beschikbaar. De sfeer klaarde, met een reeks van Lichtslangen lijkt een perfect idee, voor de perfecte party-sfeer.
Lichtslangen
Lichtslangen worden vervaardigd door gelijkmatig instellen van de serie van ½ watt mini bollen in een buisje. De buizen kunnen volledig transparant of doorschijnend met verschillende kleuren. Het leven van deze buisvormige lampen meestal na een gemiddeld gebruik van 25.000 uur. Het touw lampen zijn meestal beschikbaar in een kleine zelfgemaakte kit met een 50 meter licht spoel, een netsnoer, een macht-connector en pennen om het touw vast te stellen naar de gewenste locatie. Aangezien de meeste van het touw lampjes branden in een PVC-hars buis, ze meestal niet branden of schroeien. Deze specifieke kwaliteit maakt ze ideaal voor buitenverlichting. Ze kunnen worden gebogen in vrijwel elke gewenste vorm voor meer artistieke lijkt te krijgen. Bij plaatsing op de struiken en heesters of gewoon opgerold rond de stengels van de bomen, ze geven een zeer mooie rand om het huis landschapsarchitectuur.
Lichtslangen komen in een enorm scala aan kleuren. Zoals eerder vermeld, kunt u ervoor kiezen de knipperende patroon dat past bij uw eisen, zoals, constante blinking of stabiel Lichtslangen.
LED Rope Lights
LED, wat betekent Light Emitting Diodes was eigenlijk een Russische uitvinding. De VS begonnen met LED-verlichting te gebruiken touw, zo laat in het jaar 1960. Tijdens die era, LED-verlichting alleen uitgezonden rode kleur, maar met de komst van de technologie die ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren, patronen en golflengten. Perfecte verlichting systeem is uiterst belangrijk om een ​​perfecte outdoor versiering hebben. LED Lichtslangen handig zijn om hetzelfde doel te dienen als ze zijn zeer milieuvriendelijk, efficiënt en duurzaam, maar ook praktisch onbreekbaar in de natuur. LED-verlichting vereisen ook zeer lage spanning ten opzichte van de gewone verlichting en ze worden ook waterdicht. Vandaar dat we kunnen zeggen dat gegaan zijn de dagen van de neonlichten, als mensen zijn meestal vertrouwen op LED-verlichting touw meer en meer.
Ideeën voor Outdoor Lighting LED Rope
Lichtslangen zijn altijd de beste beschikbare optie voor het decoreren van het buitenleven van uw huis, meestal als u op zoek bent naar een gezellige avond ambiance. Je kunt echt luisteren uw voortuin met de heldere LED-verlichting touw. Het merendeel van de mensen de neiging om de gestage touw verlichting in plaats van de achtervolgende degenen te kiezen, maar de kwestie van uw persoonlijke keuze. Alles wat u hoeft te doen is op het denken GLB en uit te graven een innovatief idee dat geeft je buiten een zeer glamoureuze look.
Neem een ​​korte reis door je buitenshuis en eens een kijkje op de werven, alsmede aan de eisen van het touw lichtjes setting. If mogelijk een schets van het huis en haar omgeving, zonder dat ontbreekt op de belangrijke onderdelen zoals de bomen, struiken en bloemperken. ; De LED Lichtslangen zijn verkrijgbaar in verschillende voltages en ampere, wat touw lampen ook op zonne-energie, dus alles wat men hoeft te doen is het kiezen van de geschikte plaats. Zo zal het gebruik van twee diodes perfect zijn voor gloeiende lichten. Het aantal diodes moeten meer zijn als je zou willen dat meer felle lichten. ; U kunt gebruik maken van het touw lampen voor de rand van de wandelpaden in elke gewenste patronen, om hen een verbluffende look. Het touw lichten, gewikkeld rond de bovenkant van de bedrade omheiningen, kan de gewenste look ook zorgen voor uw huis. ; Overzicht van de PET-huizen, kippenhokken, vlaggenstokken, zal boomhutten etc, zorgen voor een verfrissende ambiance. U het touw lichtjes op de tralie, alsmede op de top van de goed gegroeid gras (met dim LED touwen) kan geven een stijlvolle en rustige uitstraling aan uw buiten. ; Woont u in de buurt van het water voor, dan kun je wijzen op de dokken en hellingen met de hulp van warme en rustgevende verlichting. Als u een zwembad in de werf dan kun verlichten haar grenzen wordt geschetst met touw verlichting. , Basic en het allerbelangrijkste is het kiezen van kleuren en de patronen van het touw verlichting volgens de stijl van uw huis. Antieke ontwerpen gel het beste met de Victoriaanse stijl huizen. Rope lichtideeën zijn genoeg en ze kunnen ook verschillen door persoonlijke keuze van het individu. Dus, onderzoek uw omgeving, maak een grondige checklist van de eisen en fleuren de stemming van het huis evenals uw bezoekers!

No comments:

Post a Comment