Monday 10 October 2011

Hoe te om een Tie Tie

Als kleermakers verklaring van kleding voor mannen (en zelfs voor sommige vrouwen - degenen die graag verkleden in dapper mannelijke kleding speciaal voor hen ontworpen), die elegantie en stijl spreuken, er is zeer weinig te verslaan een goed vastgebonden gelijkspel.
Echter, met de dressing down T-shirt-en-jeans trend van togging-up van deze dagen, de moed in de koppelverkoop een stropdas lijkt vaardig aan een uitstervende kunst. Niettemin, de band nog steeds een van de meest belangrijke accessoires in een mannelijke garderobe. Of u wilt een statement maken op een sociale doen, of een op een formele gelegenheid te dragen, of een positieve indruk te maken op een sollicitatiegesprek, een van de eerste dingen die je moet doen is weten hoe je een das goed te binden. Dus, hier zijn een paar aanwijzingen op enkele van de meest populaire manieren van hoe je een stropdas stropdas.
Deze dagen, zijn er vijf soorten knopen die het meest populair:; De Vier in Hand knoop; The Windsor Knot; De Halve Windsor knoop; De Pratt knoop; The Bow Tie Knot; De Vier in Hand Knot, ook wel een schooljongen knoop of een simpele knoop, de Four in Hand Knot wordt beschouwd als een van de meest fundamentele en eenvoudigste manieren om een ​​stropdas te binden.
Begin met het plaatsen van de brede einde van de band aan je rechterkant. Zien dat het ongeveer 12 centimeter lager dan de dunnere einde van de band loopt. Neem de brede einde en geef het over de voorkant van de dunnere kant van de das. Brengen dan het brede eind en haal hem door de lus die zich vormt. Nu, langs de brede eind naar beneden in de lus in de losse knoop aan de voorkant. Dan houdt het dunnere eind Pak de losse knoop en schuif het tot een goed passen, nette knoop te vormen.
Het Windsor Knot; Met zijn brede en dikke driehoekige knoop, de Windsor Knot projecten een gevoel van eigenwaarde-verzekering, dus het is ideaal voor interviews voor de werkgelegenheid, waardoor kantoor van presentaties, het bijwonen van zakelijke bijeenkomsten, enzovoort. Het is het beste gedragen shirts die kragen die verspreid zijn.
Evenals in de vorige knoop, beginnen met het zetten de brede einde aan uw rechterhand, uitbreiding van het 12 centimeter lager dan het andere uiteinde. Waardoor het brede eind over de dunnere eind, draai het en en het op te nemen in de lus. Vervolgens neemt u de brede eind naar beneden en draai hem achter het dunnere eind trok hem naar rechts. Vervolgens neemt u de brede uiteinde en steek deze over naar de lus weer, en terug te brengen van achter en zet hem door de lus van de knoop aan de voorkant. Trek het brede eind voorzichtig naar beneden, en het bedrijf het smalle uiteinde van de band draai de knoop, het opstellen ervan in de richting van de kraag.
The Half Windsor Knot; Deze band knoop is driehoekig van vorm, en vormt een symmetrisch en strak vorm. Je kunt hem dragen met een soort van shirt. De knoop is het beste met banden die breed en gemaakt van licht materiaal.
Beginnen als gebruikelijk met de bredere einde van de band aan uw rechterhand, uitbreiding van het 12 centimeter onder de dunnere kant van de das. Zet het brede eind over het smalle uiteinde, looping weer onder. Trek het brede eind omhoog in de lus en breng het naar beneden door de knoop die formulieren aan de voorkant. Draai de knoop, omhoog te trekken in de richting van je kraag.
De Pratt knoop, ook wel de Shelby Knot, deze knoop wordt het beste met matig breed banden en is geschikt met enige vorm van dress shirt.
Eerst in de das ondersteboven beneden rondom het uw nek met het brede eind onder de dunner kant. Vervolgens neemt u de brede einde en zet het in en onder het dunne uiteinde weer. Trek de lus naar beneden, draai hem vast. Neem nu het brede eind over in de richting van uw rechterhand. Dan trek het brede uiteinde, en zet hem in de richting van de achterkant van de lus. Dan, het trekken van de brede uiteinde door de knoop aan de voorkant, draai hem voorzichtig, omhoog te trekken precies de richting van de kraag.
De Bow Tie knoop; De Bow Tie Knot geeft de drager een dapper en spiffy verschijning. Het is meestal gedragen formele gelegenheden, zoals een bruiloft. Het gaat het beste met een smoking.
Zet het strikje rond de nek van je nek, zodat het ene uiteinde, zeggen dat we termijn X, is ongeveer twee centimeter lager dan de andere kant, die we op de Y einde gesprek. Nu, zet de X-end van de Y-einde. Vervolgens neemt X belanden en plaats deze onder de lus. Vouw de Y kant over zich, die de basis boeg van de das. Nu, loop de X-end in het midden van de lus dat was gewoon gevormd. vasthouden alles, en het verdubbelen van de X-end terug in zichzelf, steken het door de lus onder de strik. Sleepboot de uiteinden van de vlinderdas, het rechttrekken van de centrale knoop, en zo aan te passen wil dat het precies past in je kraag.
De meningen uiteen over welke das knoop is de beste keuze om te worden gedragen. Het algemeen is het een persoonlijke keuze, dus kies de knoop die je het beste en het meest comfortabel en het dragen van koppelverkoop.

No comments:

Post a Comment